Yerli oyun Black State'den ilk oynanış videosu! Görenler hayrete düşüyor: Üst seviye grafikler...

Yerli TPS türünde oyun olan Black State'den ilk oynanış videosu geldi! Üst seviye grafikleriyle görenleri hayrete düşürüyor...

Türk oyun stüdyosu Motion Blur, uzun süredir merakla beklenen yeni oyunu Black State için sessizliğini bozdu. Geçtiğimiz ay yayınlanan ilk fragmanla duyurulan bu büyük bütçeli TPS aksiyon nişancı oyunu, şimdi de “Alpha” sürümünden bir oynanış videosu ile karşımızda. Bu video, oyunun teknoloji entegrasyonuna ve oynanış dinamiklerine dair önemli ipuçları veriyor.

NVIDIA TEKNOLOJİSİYLE DESTEKLENEN OYUN DENEYİMİ

Black State: Tanıtım fragmanı | Metal Gear Portal ile Buluşuyor

Black State, Nvidia'nın RTX teknolojilerini tam anlamıyla kullanarak, oyunseverlere etkileyici bir görsel şölen sunmaya hazırlanıyor. Nvidia, oyunda DLSS 3, Reflex ve Ray Tracing gibi ileri teknolojilerin yer alacağını duyurdu. Bu duyuruyu takiben, Nvidia, söz konusu teknolojilerin oyuna kattığı değeri göstermek amacıyla Black State’in “Alpha” sürümüne ait 8 dakikalık bir oynanış videosu yayınladı.

YENİLİKÇİ VE DİNAMİK OYUN MEKANİKLERİ

Black State için yeni oynanış fragmanı yayınlandı: Işın izleme göz kamaştırıyor!

Yayınlanan oynanış videosu, Motion Blur’un yüksek hedeflerini gerçekleştirme yolunda emin adımlarla ilerlediğini gözler önüne seriyor. Her ne kadar video “Alpha” sürümünden alınmış olsa da, oyunun bölüm tasarımları, vuruş hissi ve uzuv hasarı gibi unsurların dikkat çekici olduğu görülüyor. Animasyonlar ve hareketlerde yer yer eksiklikler bulunsa da, bu durumun oyunun geliştirme aşamasında olması nedeniyle geçici olduğu düşünülüyor.

BLACK STATE HİKAYE VE OYNANIŞ ÖZELLİKLERİ

Oyunda, eski bir askeri canlandıran oyuncular, gizemli bir grup olan Architects tarafından önemli bir kurtarma görevine çağrılıyor. Görev, esir düşen bir bilim insanını kurtarmak üzerine kurgulanmış. Oyunun en dikkat çekici yeniliklerinden biri ise, gerçek zamanlı kapı mekanikleri. Bu özellik, bölümler arasında yükleme ekranı olmaksızın geçiş yapılmasına olanak tanıyarak, dinamik ve tekrarlamayan bir oyun deneyimi sunuyor. Ayrıca, oyunda yakın dövüş mekanikleri ve boss savaşları da önemli bir yer tutuyor.

Black State için henüz kesin bir çıkış tarihi açıklanmadı. Ancak oyunun PC platformunda Steam ve Epic Games Store üzerinden erişime açılacağı biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN