Narin Güran cinayetinde adli tıp raporu açıklandı: Cesette üçüncü kişiye ait bulgulara rastlanmadı

Narin Güran cinayetinde adli tıp raporu açıklandı: Cesette üçüncü kişiye ait bulgulara rastlanmadı

Narin Güran'ın cinayetinde adli tıp raporu savcıya ulaştı. Raporda, "Cesette amca Salim Güran dışında üçüncü kişiye ait herhangi bir bulguya ve DNA'sına rastlanmadı." denildi.

Narin Güran cinayeti soruşturmasında yeni bir gelişme daha yaşandı. Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'nun ön raporuna göre Narin'in üzerinde başka birinin DNA'sına rastlanmadı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma derinleşiyor. Narin cinayetiyle ilgili amcası Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar tutuklanırken 22 şüphelinin ise adliyedeki işlemleri devam ediyor.

22 zanlının adliyedeki işlemleri sürerken Narin Güran cinayetiyle ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'nun ön raporu açıklandı. Açıklanan rapora göre Narin'in üzerinde amca Salim Güran dışında kimsenin DNA'sına rastlanmadı.

Halk TV muhabiri "Üçüncü kişilere ait bulgulara rastlanmadı yani Narin'in dışındaki herhangi bir kişinin bulgusu, Narin'in bedeninde bulunamadı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilen yazıda 'Narin Güran'ın bedeni üzerinde yapılan detaylı incelemelerde üçüncü kişilere ait herhangi bir bulguya rastlanmamıştır' deniliyor. Narin'in cesedinin 19 gün kirli suda kalması, cesedin çürümesi, deforme olması nedeniyle o bulguların yok olmuş olabileceği ihtimali de var. Narin suda olmasaydı bu bulgulara günler geçse bile ulaşılabilecekti" dedi.

an-kx7u-cover.webp

Anne Yüksel Güran'ın ifadesi de ortaya çıktı. Yüksel Güran, amca Salih Güran ile arasında ilişki olduğu iddialarını yalanladı.

ANNE YÜKSEL GÜRAN'IN AÇIKLAMALARI

Anne Yüksel Güran'ın ifadesi ortaya çıktı. Anne Güran, amca Salih Güran ile arasında ilişki olduğu iddiasını yalanladı, "Böyle bir şey yok." dedi.

Anne Güran, "Narin'i kimin öldürdüğünü bilmiyorum. 1 kez yanlışlıkla amcayı aradım." dedi. Anne Güran'ın amca Salim Güran'ın 3 kez aradığı ortaya çıktı.

Anne Güran diğer 2 aramayı açıklayamadı.

İfadesi alınan şüphelilerden kuzen Birsen Güran, soruşturmanın seyrini değiştirecek bir ifade verdi.

KUZENİN İFADESİ OLAYIN SEYRİNİ DEĞİŞTİRDİ

Savcılığın tutanağında, kuzen Birsen Güran’ın, "Salih Güran, Narin'i 17:40'ta gördüğümüzü söylememizi istedi," şeklindeki ifadesi dikkat çekti. Güran, Narin’in olay günü sadece bir kez ziyaret ettiğini ve ilk başta verdiği saatin yanlış olduğunu kabul etti.

İşte Birsen Güran'ın ifadesi:

"Narin GÜRAN benim amcamın torunudur. 21/08/2024 günü ikametimizde oturduğum sırada saat 14:00 sıralarında Narin GÜRAN'ın kapı zilini çalması üzerine kapıyı açmam üzerine bana kardeşlerim Hatice ve Fatma'nın evde olup olmadığını sordu. Bende Narin GÜRAN'a kardeşlerimin anneannem olan Zeynep KAYA'nın evine gittiklerini, oradan Kuran Kursuna gideceklerini söyledim.

Narin GÜRAN bizim eve geldiğinde evde öz annem olan Maşallah GÜRAN, ben ve kardeşim Melike GÜRAN vardı. Daha sonra tamam abla diyerek gitti. Narin bizim kapımızı çaldığında annem Maşallah GÜRAN o sıralarda telefon ile halam olan Hatice Mehmetoğlu ile görüşme yapıyordu.

Ben her ne kadar Narin'in geldiği saati 17:40 olarak söylemişsem de daha sonradan düşününce aslında Narin'in saat 14:00 sıralarında geldiğini anladım. Narin olay günü sadece bir kere ikametimize geldi. Ben ve annem olayları birbirimize yanlış aktardık dolayısıyla iletişim kopukluğu olmuştur.

"BİZE 17.40 DEMEMİZİ SÖYLEDİ"

Asında Narin olay günü iki kere değil sadece bir kere ikametimize geldi. su hususu da belirtmek isterim ki gününü tam hatırlayamamakla birlikte Narin'in kaybolduğu gün veya ertesi gün ben ve kardeşim Melike aramızda bu konuyu konuşurken Salim GÜRAN'ın bu olaya şahit olması üzerine bize saat 17:40 sıralarında Narin'i gördüğümüzü söylememiz gerektiğini bize söyledi"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN