Ağrı şikayetiyle doktora gitti! Karnından çıkarılan dev kitle şoke etti

Ağrı şikayetiyle doktora gitti! Karnından çıkarılan dev kitle şoke etti

Amasya'da karın ağrısı ve şişkinlik şikayetiyle hastaneye başvuran bir kadın, beklenmedik bir durumla karşılaştı. Doktor, tetkikleri sonucunda kadının karnında 3 kilo ağırlığında, 30 santimetre çapında bir kitle tespit edildi.

Amasya’da şişen karnındaki ağrılar nedeniyle hastaneye başvuran kadının karnında yaklaşık 30 santim çapında, 3 kilo ağırlığında bir kitle görüldü. İki saat süren ameliyatla dev kitle kadının karnından alındı.

Ekibiyle birlikte operasyonu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Osman Fadıl Kara, yumurtalık ya da rahimde oluşan kitlelerin geç fark edilmelerinin hayati riskler oluşturduğunu ve daha önce benzer şikayetlerle gelen hastalarının bulunduğunu hatırlattı.

Kara, kitlelerin geç fark edilmelerinin hayati riskler oluşturduğunu belirterek kadınlara 6 ay ya da yılda 1 kez genel check-up yaptırmalarını önerdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN