Galatasaray'ın eski başkanı geri dönüyor: Başkan adayı olacak! Ünlü gazeteci 'Ben size duyduğumu söyleyeyim' diyerek açıkladı

Galatasaray'ın eski başkanı geri dönüyor: Başkan adayı olacak! Ünlü gazeteci 'Ben size duyduğumu söyleyeyim' diyerek açıkladı

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek ve yönetiminin geleceği merak konusu olurken dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys'a elenerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı taraftarlar transfer döneminde yapılan yanlış hamleler nedeniyle Başkan Dursun Özbek ve yönetimini istifaya davet ederken çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Sosyal medya platformu Youtube aracılığıyla Galatasaray'da yaşanan son gelişmeleri değerlendiren gazeteci Uğur Karakullukçu, Galatasaray yönetiminin seçim kararı alması halinde Adnan Polat'ın seçimde aday olacağını ve başkanlık için yarışacağını açıkladı.

Karakullukçu, Youtube üzerinden yaptığı canlı yayında sarı-kırmızılı ekibin başkanı Dursun Özbek ve yönetimini hedef aldı.

Karakullukçu açıklamasında 'Ben size duyduğumu söyleyeyim. Adnan Polat çok ciddi hazırlanıyormuş. Bu yönetimin düşme durumu olursa Adnan Polat çevresinde bir toplanma var. Ben Polat'ın ilk döneminden memnun değilim ama planı yapan yapmış. Polat hazırlanıyor. Sizin ömrünüz doldu. Yedek plan belli. Belki de sizinle birlikte ortaktır. Ama o sandık konulursa ne çıkacağını hep birlikte göreceğiz." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN