Trabzonspor'un efsane isminden Feyyaz Uçar'a sert yanıt!: "Ne ağlıyorsun lan maçtan sonra!"

Trabzonspor'un efsane isminden Feyyaz Uçar'a sert yanıt!: "Ne ağlıyorsun lan maçtan sonra!"

Haftanın maçında Trabzonspor ile Beşiktaş 1-1 berabere kalırken Feyyaz Uçar'ın dev maç hakkındaki 'derbi değil' açıklaması tepki topladı. Fırtına'nın efsane ismi, Uçar'ın söz konusu açıklamasına sert bir dille yanıt verdi.

Trendyol Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmasında evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı ağırlayan Trabzonspor, maçın büyük bölümünde 10 kişi oynadığı karşılaşmadan 1 puanla ayrılarak taraftarlarına gelecek adına umut verdi. Bordo-mavili ekibin efsane ismi Serdar Bali, Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar'ın açıklamalarına yanıt verdi.

Son dönemde sosyal medya platformu Youtube'da çarpıcı yayınlara imza atan Trabzonspor'un efsane ismi Serdar Bali, dev derbi öncesinde 'Trabzonspor-Beşiktaş maçı derbi değil' açıklamasına imza atan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar'ı hedef aldı.

Trabzonspor'un efsane isminden kan donduran açıklama! 'Allah belamı versin kendimi Akyazı Stadyumu'na asacağım!'

"NE UKALALIK YAPTIN FEYYAZ"

Uçar'a sert bir dille yüklenen Bali, "Maçtan önce fuzuli bir konuşma yaptın. 'Derbi değil' dedin. Sen bu milletten daha mı akıllısın? Bu millet biliyor ki derbi denilen şey bir şehrin takımları arasında oynana maçtır. 1975'ten beri Trabzon'da buraya katılarak 'derbi' deniliyor. Çünkü Trabzonspor, İstanbul'da 75 bin kişiyi Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na dolduracak güçte büyük bir takım. 'Derbi değil' dedin de ne oldu? Ne ukalalık yaptın Feyyaz. Yakıştı mı sana? Bizim küçüğümüzsün. Sen temiz bir çocuksun.

Feyyaz Uçar, Chamberlain'in Durumuyla İlgili Net Konuştu- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Feyyaz maçtan sonra neredeyse ağlıyor. Hakemden ağlıyor. "Rafa'yı koruma altına almamız gerekiyor. Çünkü biz buna yatırım yaptık" diyor. Maradona, Messi'yi koruma altına mı aldılar? La sen ne diyorsun oğlum ya! Hakem Visca'yı dışarı attı iyi etti. Hala da diyorsun ki "Rafa'yı koruma altına alalım" Peki Masuaku'nun ayağına bastığı bizim futbolcuya biz yatırım yapmadık mı? Ağzınızdan çıkanları kulağınız duymuyor! Ağlamak Beşiktaş'a yakışmaz. Ne ağlıyorsun lan maçtan sonra! Senin antrenörün senden daha düzgün konuşuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN