Dünyanın en pahalı forvetleri açıklandı! Galatasaray’ın yıldızı da listede yerini aldı! Bakın ünlü forvetler ne kadar kazanıyor?

Dünyanın en pahalı forvetleri açıklandı! Galatasaray’ın yıldızı da listede yerini aldı! Bakın ünlü forvetler ne kadar kazanıyor?

Futbol dünyasının en değerli oyuncuları belli oldu. Transfer değerleri ile dudak uçuklatıyor sektörün nabzını tutuyor. Dünyanın en değerli forvetlerinin sıralandığı Bu listede Galatasaray'ın gözdesi de yerini aldı. Peki, ünlü forvetler ne kadar kazanıyor? İşte dünyanın konuştuğu o liste…

Transfer süreci hızlı bir şekilde devam ederken dünyadaki en değerli forvetlerde belli oldu. Değerleri Milyon dolarları ulaşıyor listede Galatasaray'ın gözde oyuncusu Osimhen’de yer alıyor. Geçtiğimiz günlere Galatasaray transferi ile adından söz ettiren yıldız futbolcu Victor Osimhen, fiyatıyla da dudak uçuklattı. Bu liste beyin yakıyor. Peki, ünlü forvetler ne kadar kazanıyor? İşte dünyanın konuştuğu o liste…

DÜNYANIN EN PAHALI 5 FORVETİ

Haaland'dan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 30 golle yeni rekor

1- Erling Haaland: 180 milyon euro

EURO 2020'nin en değerlisi Kylian Mbappe

2- Kylian Mbappe: 180 milyon euro

Inter Milan extend Lautaro Martinez's contract until 2026

3- Lautaro Martínez: 110 milyon euro

Galatasaray, Osimhen'in transferi için görüşmelere başladığını açıkladı

4- Victor Osimhen: 100 milyon euro

Bundesliga'da Harry Kane fırtınası: 12 maç, 18 gol

5- Harry Kane: 100 milyon euro

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN