THY uçağında '10 fabrikam var' diyerek terör estirmişti : 20 milyon sermayeli şirkette 20 liralık hissesi var

THY uçağında '10 fabrikam var' diyerek terör estirmişti : 20 milyon sermayeli şirkette 20 liralık hissesi var

THY uçağında kabin ekibine hakaretler yağdıran ve uçaktan indirilerek gözaltına alınan Berat Güdül adlı yolcunun, kabin ekibine yönelik “Bana dokunamazsın, benim 10 tane fabrikam var” sözleri gündeme oturmuştu, Güdül'ün aile şirketinde yüzde 0,0001'lik hissesi olduğu ortaya çıktı.

BÜŞRA CEBECİ

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Londra seferini gerçekleştirecek uçağında uçuş ekibine ettiği hakaret ve küfürlerle gündeme gelen Berat Güdül adlı yolcuyu THY affetmedi ve yolcunun kural dışı yolcu listesine (kara liste) eklendiği açıklandı.

Güdül’ün, uçakta uçuş ekibine yönelik sarf ettiği küfürler kadar “Bana dokunamazsın, benim 10 tane fabrikam var” sözleri de dikkat çekmişti. Güdül’ün zenginliğinin arkasına sığınarak sarf ettiği tehdit ve hakaretler sosyal medyada tepki topladı ve Güdül, uçaktan indirilerek gözaltına alındı.

ŞİRKETTE 0,0001'LİK HİSSESİ VAR

Güdül’ün kim olduğu kadar mal varlığı ve sahip olduğunu iddia etti fabrikalar da merak konusu oldu. Samsun’da Güdül’ün, Güdül Kardeşler Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile Recepoğlu Tüketim Maddeleri Gıda Dağıtım Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adında iki aile şirketinde hissesi olduğu anlaşıldı.

Recepoğlu'na ait pet malzemeleri ve hasta bezi gibi ürünlerin üretildiği fabrikalar bulunuyor fakat “Benim 10 fabrikam var” diyen Güdül’ün her iki şirkette de 10’ar lira değerinde 2 hissesi var. Recepoğlu şirketinde yüzde 0,0001 hissesi bulunan Güdül'ün Güdül Kardeşler şirketinde de yüzde 0,001’lik bir hissesi bulunuyor.

ekran-resmi-2024-09-17-14-50-34.png

NE OLMUŞTU?

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Londra seferini gerçekleştirecek uçağında rutin bir işlem nedeniyle yolcu Berat Güdül’ün arka sıradaki koltuğa geçmesi istendi. Bunun üzerine Güdül, kabin ekibine küfürler yağdırmaya başladı. Polis çağrılmasına rağmen sakinleşmeyen Güdül uçaktan indirildi. THY Basın Müşaviri Yahya üstün yolcunun kara listeye eklendiğini ve uçağa maddi hasar verdiği için hakkında hukuki işlem başlatıldığını duyurdu. Bir açıklama da İstanbul Valisi Davut Gül’den geldi. Gül, Güdül’ün uçaktan indirilip gözaltına alınma görüntüsünü “Beklenen son…” notuyla paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (19)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
19 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN