Gizli kaplan görevi başladı! 11 saniyede kaplanı bulan zeka küpü çıkıyor

Gizli kaplan görevi başladı! 11 saniyede kaplanı bulan zeka küpü çıkıyor

Görselde çocuk parkında gizlenen bir adet kaplan bulunuyor. Sizin tek yapmanız gereken ise 11 saniyede fark içerisinde gizlenen kaplanı bulmak olacak. Ben yaparım diye atlayan baştan eleniyor, bu test dikkat istiyor. İşte tüm detaylar…

Görsel hafızası iyi olanlar ya da algılama yeteneği kuvvetli olanlar bu testi 11 saniyede tamamlayabiliyor. Son zamanların en dikkat çeken testleri arasında yer alan optik illüzyon testleri olayların gerçekliğini de gözler önüne seriyor. Beyninizin ve gözlerinizin bir arada çalıştığını gösteren en etkili testlerin başında gelen optik illüzyon testleri sizin de favorileriniz olacak. Görselde çocuk parkı içerisinde gizlenmiş bir adet kaplan bulunurken sonuca ulaşmakta beklenen kadar kolay olmuyor.

GÖZLERİNİZİ İYİ DİNLENDİRİN

Bu testi çözmek için gözlerinizi iyi dinlendirerek işe başlayınız. Park içerisindeki gizli Kaplanı bulmak için hem mantığınızı hem de gözlerinizi iyi kullanmanız gerekiyor. Beyninizi sınarken keyif alıyorsanız bu test tam da sizin aradığınız türden olacak. 11 saniyelik süreniz başlıyor. Gizli Kaplanı 11 saniyede bulamayanlar şimdiden eleniyor.

1…

2…

3…

4…

5…

8…

9…

10…

11…

Süreyi tamamladık. Sonuca ulaşamadıysanız kendinize kızmayı bırakın. Bu durumu bir eğlenceye dönüştürerek vaktinizi değerlendirip anın tadını çıkarın. Sonucu bulamadığımız için üzülmek yerine aşağıdan cevaba kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN