Macron'dan Paralimpik Oyunları'nda skandal hareket: Sporcular ne yapacağını şaşırdı

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Paralimpik Oyunları'nda tepki çeken bir harekete imza attı. Engelli sporcuların da bulunduğu sahnede "Zıplamayan Fransız değildir" tezahüratı yaptı. O anlarda, sporcuların şaşkınlık ifadeleri görüntülere yansıdı.

Fransa'nın başkenti Paris'te 28 Ağustos-8 Eylül'de düzenlenen Paralimpik Oyunları 2024 tamamlandı. Oyunlar geride kalırken Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fransız sporcuların elde ettikleri başarıyı kutladıkları bir törende, tepki çeken bir hareket yaptı.

SPORCULARIN ŞAŞKINLIKLARI YÜZLERİNE YANSIDI

Engelli sporcuların bulunduğu sahnede "Zıplamayan Fransız değildir" tezahüratına eşlik eden Macron, şaşkınlığa neden oldu. Tekerlekli sandalyede bulunan sporcular, Macron'un bu hareketi karşısında ne yapacaklarını şaşırdı.

1kapak.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN