Selçuk İnan'dan Galatasaray taraftarının tepkisini toplayan açıklama! 'El teması olduğunu düşünüyorum'

Selçuk İnan'dan Galatasaray taraftarının tepkisini toplayan açıklama! 'El teması olduğunu düşünüyorum'

Gaziantep FK teknik direktörü Selçuk İnan 3-1 son eren Galatasaray karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında Galatasaray taraftarının tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

Trendyol Süper Lig'de erteleme karşılaşmasında Galatasaray, Gaziantep FK ile karşılaştı. Aslan, rakibini 3-1 mağlup ederken konuk ekibin teknik adamı Selçuk İnan'ın açıklamaları sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekti.

Süper Lig’in 3’üncü haftasının erteleme maçında Gaziantep FK, deplasmanda Galatasaray’a 3-1 mağlup oldu. Kırmızı-siyahlı ekibin teknik adamı Selçuk İnan, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantında ev sahibi takımın attığı ilk golde elle oynama olduğunu ancak hakemin bunu görmediğini vurrguladı.

İnan, açıklamasında şunları söyledi:

"İlk golde bir el olduğunu düşünüyorum eski bir futbolcu olarak. Pozisyona bakınca el teması olduğunu düşünüyorum. Pozisyondan sonra hakemin santrayı çok çabuk başlatmasını anlayamadım. Ayrıntılı bir biçimde incelenmeliydi. El vardı ama hakem bunu pas geçti. Gaziantep Teknik Direktörü olarak hakemleri eleştiren bir adam olmadım. Dört maçtır rakip takımlara takdir hakları veriliyor. Sessiz olmanın avantajını görmedim. Gaziantep büyük bir şehir, büyük bir futbol şehri. Hakemlerin dikkatli olmasını rica ediyorum"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN