Ankaralının hafta sonu kaçamağı! Dizi ve filmlere bile konu oluyor, Ankara’ya 3 saat uzaklıkta yer alıyor!

Ankaralının hafta sonu kaçamağı! Dizi ve filmlere bile konu oluyor, Ankara’ya 3 saat uzaklıkta yer alıyor!

Buranın güzelliğini görenler bir daha çıkmak istemeyecek. Ankara'ya yalnızca 3 saatlik mesafede bulunuyor dizi ve filmlere bile konu oluyor. Doğanın temizlik ve huzur sunduğu nokta hafta sonu kaçamağı için vazgeçilmez bir rota oluyor.

Havalar soğumadan şöyle bir kafa tatili yapayım diyenler soluğu burada alacak. Ankara'ya yalnızca 3 saatlik mesafede bulunuyor doğal temiz, huzur dolu dinlenme alanı ile ideal bir tatil rotası oluyor. Kamp yapmak isteyen de buraya geliyor göl çevresinde bisiklet turu da yapılıyor. Gölde yer alan sazan ve alabalıklar içinde olta balıkçılığına izin veriliyor.

ANKARA'YA YAKIN HUZURUN ADRESİ

Bolu'da bulunan etkileyici seyahat rotalarına bir yenisi daha eklendi. Çubuk Gölü kendine özgü atmosferi ve ilham verici görünümüyle Bolu'ya renk katıyor. Olağanüstü güzelliklerle bir araya gelmek isteyenler ise arabasına atladığı gibi soluğu burada alıyor.

cubuk-golu.jpg

Hem İstanbul'a hem de Ankara'ya yakınlığı ile bilinen Çubuk Gölü, Bolu'nun vazgeçilmez adreslerinden biri olmaktadır. Göynük ilçesine 11 kilometre uzaklıkta bulunan Çubuk Gölü, Çubuk Köyü'nün kıyısındaki yemyeşil çam ormanları ile çevrili doğal zenginliklerin adresidir. Doğa tutkunlarının mutlaka uğraması gereken noktalar arasında yer alan Çubuk Gölü sünnet Gölü'nün ortalama 17 kilometre güneybatısında yer alıyor.

Çubuk Gölü çevresinde dizi çekimleri yapılırken yel değirmenleri ile de fotoğraf tutkunlarının dikkatini çekiyor. Çubuk Gölü çevresinde Doğa Gezileri ve doğa fotoğrafçılığı yapılırken her yıl mevsim güzellikleri yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN