Kendinden emin olanlar elendi! 5 saniye de gizli geyiği bulan süper zeki çıkıyor! 100 kişi denedi 1 kişi buldu

Kendinden emin olanlar elendi! 5 saniye de gizli geyiği bulan süper zeki çıkıyor! 100 kişi denedi 1 kişi buldu

Kendinden emin olanlar bile bu testi çözerken eleniyor. Yalnızca 5 saniyede gizli gizli bulmak her babayiğidin harcı değil. 100 kişi denedi yalnızca bir kişi gizlenmiş geyiği fark ettim. Bakalım siz ilk bakışta geyiği fark edebilecek misiniz? İşte tüm detaylar…

Dikkatinizi vererek çözmemiz gereken bir test önerisi ile daha geldik. Yüksek zekaya sahip kişilerin kısa sürede çözebildiği bu test eğlenirken öğrenme fırsatı sunuyor. Vermiş olduğumuz görsel içerisinde gizlenen bir adet geyik bulunurken size verdiğimiz sürede 5 saniye olarak işliyor. Gelin hep birlikte gizlenmiş geyiği bulalım.

DİKKATİNİZİ TOPLAYIN

Oldukça fazla dikkat gerektiren bu test benzer renk tonları içerisinde fark edilmesi güç bir dengeyi ortaya çıkarıyor. Ormanlık alanda gizlenmiş geyiği bulmak için sadece 5 saniyeniz bulunuyor. Yalnızca dikkatli olanlar sonuca ulaşacak. Süreniz işlemeye başlıyor.

1…

2…

3…

4…

5…

Verilen sürenin sonuna geldik.

Peki siz geyiği bulabildiniz mi? Verilen sürede sonuca ulaşamadıysanız kendinize bir şans daha vermeyi unutmayın. Bulamayan kişiler aşağıdan yanıta da kolay bir şekilde ulaşabilecek. Yalnızca biraz daha dikkatli olarak fark edilmesi güç detayları da kolay bir şekilde fark edebilirsiniz.

İŞTE YANITI…

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN