Metroda hayata 'merhaba' dedi: Ömür boyu ücretsiz seyahat hediye edildi

Metroda hayata 'merhaba' dedi: Ömür boyu ücretsiz seyahat hediye edildi

Brüksel’de bir kadın, metro istasyonunda yolculuk esnasında doğum yaptı. Toplu taşıma şirketi çalışanların yardımıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen bebeğe ömür boyu ücretsiz abonelik hediye etti.

Belçika’nın başkenti Brüksel’de toplu taşımada hayatın sıra dışı bir anına tanıklık edildi. 15 Eylül'de, Molenbeek semtindeki Beekant metro istasyonunda bir kadın, yolculuk sırasında doğum sancılarıyla mücadele etmeye başladı. Brüksel toplu taşıma şirketinin (STIB) açıklamasına göre, kadına metro çalışanları anında yardım etti ve bebek sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.

STIB, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ilk kez böyle bir olayın yaşandığı belirtilerek, “Asla unutamayacağımız bir an ve doğum hediyesi olarak STIB'nin yeni küçük yıldızına ömür boyu ücretsiz abonelik hediye ettik” dedi.

Anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, olay Brüksel'de günün en çok konuşulan konusu haline geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN