Hem İstanbul hem Marmara'ya büyük proje! Eskisi kaldırılıyor, yenisi geliyor: İBB büyük projeyi duyurdu

Hem İstanbul hem Marmara'ya büyük proje! Eskisi kaldırılıyor, yenisi geliyor: İBB büyük projeyi duyurdu

Hem İstanbul hem de Marmara'ya büyük proje! İstanbul Büyükşehir Belediyesi büyük projeyi duyurdu! Eskisi kaldırılıyor, yenisi geliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul ve Marmara Bölgesi’ne büyük katkı sağlayacak yeni bir projeyi duyurdu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden Tuzla Meyve ve Sebze Hali’nin inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.

YENİ HAL, AFET DURUMUNDA LOJİSTİK ÜS OLACAK

Tuzla’da yapımı bitme aşamasına gelen bu dev proje, sadece İstanbul’a değil tüm Marmara Bölgesi’ne hizmet sunacak. Ayrıca, olası afet durumlarında lojistik üs olarak kullanılacak olan bu yeni hal, bölgenin stratejik öneme sahip altyapılarından biri olacak.

ATAŞEHİR'DEKİ ESKİ HAL KALDIRILACAK

Yeni Tuzla Meyve ve Sebze Hali'nin devreye girmesiyle birlikte, Ataşehir’deki eski hal kaldırılacak. Bu hamleyle birlikte, bölgedeki yoğun trafik sorunu önemli ölçüde hafifletilecek ve şehir içindeki ulaşım akışı rahatlatılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (19)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
19 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN