Pınar Altuğ'un öve öve bitiremediği şehir! Ne İzmir ne Antalya ne de Bodrum... Görenler hayran kaldı

Pınar Altuğ'un öve öve bitiremediği şehir! Ne İzmir ne Antalya ne de Bodrum... Görenler hayran kaldı

Yoga kampı için gitti, her şeyine hayran kaldı. Pınar Altuğ'un öve öve bitiremediği şehir! Hala tatil yapmayanlar yönünü oraya çeviriyor. Ne İzmir ne Antalya ne de Bodrum... Hem mutfağı hem doğası, görenler hayran kaldı...

Ünlü oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ Atacan, geçtiğimiz hafta sonunu Rize’de geçirdi. Çayeli ilçesine bağlı Haremtepe köyündeki ünlü Çeçeva çay bahçesine giren Altuğ, kendi elleriyle çay topladı ve o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımlarında Rize'yi öve öve bitiremeyen ünlü isim, Karadeniz’in doğal güzelliklerine hayran kaldığını belirtti.

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR HAFTA SONU

Yoga kampı için Rize’ye gelen Pınar Altuğ Atacan, bölgedeki keşiflerine hız kesmeden devam etti. Rize’nin meşhur mıhlamasını ve mısır ekmeğini deneyimleyen Altuğ, Karadeniz mutfağını da övdü. Ziyaretinin bir diğer durağı ise Artvin’in Arhavi ilçesindeki Mençuna Şelalesi oldu. 400 basamak tırmanarak ulaştığı şelalede yüzerek doğanın tadını çıkaran Altuğ, Karadeniz’deki macerasını sosyal medya takipçileriyle paylaştı.

PINAR ALTUĞ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Altuğ, paylaşımında, "Karadeniz'e gitmişken oynamadan olmaz, mıhlama yemeden de olmaz. Harikaydı hele mısır ekmeği... Arhavi'de çift köprüyü görüp de hocamla köprü yapmadan da dönemezdim hele ki 400 basamak tırmandıktan sonra Mençuna Şelalesine girmeden hiç" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN