Ankara'da iki fırıncı aile arasında çıkan 'haksız satış' kavgasında kan aktı: 2 ölü, 4 yaralı

Ankara'da iki fırıncı aile arasında çıkan 'haksız satış' kavgasında kan aktı: 2 ölü, 4 yaralı

Ankara'da birbiriyle akraba olan iki fırıncı aile arasında çıkan "haksız satış" kavgasında kan aktı. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Ankara’nın Kalecik ilçesi, dün akşam saat 18.00 sıralarında dehşeti yaşadı. İddialara göre; İstasyon Caddesi’nde fırıncılık işiyle uğraşan ve birbirleriyle akraba olan iki aile arasında, "haksız satış" nedeniyle tartışma başladı. Ekmek satışlarındaki rekabetin tetiklediği tartışma, ölüm tehditlerine dönüştü. Tehdit edilen ailenin polise şikayetçi olacağını söylemesi kavganın fitilini ateşledi.

2 KİŞİ ÖLDÜ, 4 KİŞİ YARALANDI

Birbirlerine bıçakla saldırılan ailelerden Fatih Çekirdek ile yeğeni Mücahit Çekirdek hayatını kaybetti. Kavgada 4 aile üyesi de yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken şüpheliler gözaltına alındı.

Hayatını kaybeden amca ve yeğen ise toprağa verildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

455554.jpg

'KARGAŞA BİR SAATE YAKIN SÜRMÜŞ'

Yaşananları aktaran esnaf Ramazan Güner şu ifadeleri kullandı:

"Akrabalar arasında çıkmış kavga. Aralarında ekmek satışlarının fazlalığından dolayı husumet varmış. Fırın işiyle ilgileniyorlarmış. Orada ürettiklerini satıyorlarmış. Birbirleriyle daha önce kavga etmişler. Bunun üzerine taraflardan biri, karşı tarafı ölümle tehdit etmiş. Diğer tarafta ‘sizi polise şikayet edeceğiz’ demiş. Birbirleriyle karşılaştıklarında da bu sebepten dolayı kavga etmişler. Birbirlerine bıçakla saldırmışlar. Kavgada önce bir kişi ölmüş, ardından da ölen kişinin oğlu, kuzenini bıçaklayarak öldürmüş. Etrafta da ayıran kimse olmayınca olay büyümüş. 2 kişi ölmüş, 3-4 kişi de yaralanmış. Kargaşa bir saate yakın sürmüş. Ardından güvenlik güçleri olaya müdahale etmiş. 5 kişi de gözaltına alınmış ama sayının daha da artacağını söylüyorlar. Ölenler amca ve yeğeni idi, aynı apartmanda yaşıyorlardı"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN