THY çalışanlarına saldırmıştı! Dilan Çıtak'ın özrü kabahatinden beter çıktı:" Ben erkek olup kadın dövmedim"

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses THY çalışanlarına saldırdığı videoyla gündem olmuştu! Kendini savunmak için yaptığı açıklama izleyenleri şaşırttı. Dilan Çıtak'ın özrü kabahatinden beter çıktı:" Ben erkek olup kadın dövmedim"

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, önceki gün yaşanan olayla gündem olmuştu. Türk Hava Yolları (THY) uçağında, kedisini pusete koymadığı gerekçesiyle kabin memurundan uyarı alan Çıtak, bu uyarıya sert tepki göstermişti. O anlar, uçaktaki yolcular tarafından kaydedildi ve sosyal medyada hızla yayıldı.

'ERKEK OLUP KADIN DÖVMEDİM'

Olayın ardından Dilan Çıtak Tatlıses, sosyal medya hesabında canlı yayın açarak gözyaşları içinde açıklamalarda bulundu. Yaşananları kendi bakış açısıyla anlatan Tatlıses, hakkında yapılan eleştirilere karşı sert bir savunma yaptı. Çıtak ağlayarak yaptığı açıklamada “Erkek olup kadın dövmedim. Açık seçik pozlar vermedim. Hırsızlık yapmadım. Uçak gasp etmedim.” şeklinde kendini savundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN