Genç kadının yüzüne kezzap atan sanıktan 'Pes' dedirten savunma! Meğer saldırının sinyalini önceden vermiş

Genç kadının yüzüne kezzap atan sanıktan 'Pes' dedirten savunma! Meğer saldırının sinyalini önceden vermiş

Masaj salonunda çalışan genç kadının yüzüne kezzap atarak yaralamaktan tutuklanan zanlının mahkeme yaptığı savunma hayrete düşürdü. İşte detaylar...

Çanakkale'nin merkez ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesi'ndeki masaj salonunda 26 Aralık 2023 tarihinde meydana gelen olayda, Ramazan Akarsu (41), aralarında husumet bulunan masaj salonu çalışanı Buket Arıyel'in (24) yüzüne kezzap attı.

Çevredeki vatandaşlar, Buket Arıyel'in çığlıklarını duyarak 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Yaralanan Buket Arıyel, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli Ramazan Akarsu'yu Ezine ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

canakkale-son-dakika-haberleri-ramazan-akarsu-buket-ariyel-kezzap-2.jpg
Ramazan Akarsu (ortadaki)

SOSYAL MEDYADAN SALDIRININ SİNYALİNİ VERMİŞ

Ramazan Akarsu'nun 3 Aralık 2023 tarihinde sosyal medya hesabından, "Sevdiğinin yüzüne kezzap attı" başlıklı bir video paylaştığı ortaya çıktı.

Tutuklanan Ramazan Akarsu hakkında Buket Arıyel'e karşı 'canavarca hisle kasten silahla yaralama' suçundan ve olay günü tarafları ayırmaya çalışan Tuğçe Yavuz'a karşı ise 'basit yaralama' suçundan 2. Asliye Ceza Hakimliği'nde dava açıldı. Davanın görülen üçüncü duruşmasında tutuklu sanık Ramazan Akarsu, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden duruşmaya katıldı. Davacı Buket Arıyel ise duruşma salonunda hazır bulundu.

canakkale-son-dakika-haberleri-ramazan-akarsu-buket-ariyel-kezzap-10.jpg
Buket Arıyel

"ZARARINI KARŞILAMAK İSTİYORUM"

Ramazan Akarsu duruşmada, şu savunmayı yaptı:

"Önceki savunmalarımı tekrar ediyorum. Ben Buket'e ihtiyacı olduğu zaman para gönderiyordum. Faturalarını da ödüyordum. Ben hep mahkeme heyetine doğruları söyledim. Kanundan kaçacak bir adam değilim. 3 Aralık'ta Instagram üzerinden 'Sevdiğinin yüzüne kezzap attı' başlıklı videoyu ben paylaştım. O gün sarhoştum. Videoyu izledim paylaştım. Ancak videoyu paylaşmamda özel bir durum yok. Buket Hanım'ın mahkemeye sunduğu 239 bin 600 TL'lik ilaç ve tıbbı malzeme giderlerini karşılamak istiyorum. Suçlu benim, Buket'in zararını karşılamak istiyorum."

Tarafların dinlenilmesinin ardından sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 10 Ekim 2024 tarihine erteledi.

canakkale-son-dakika-haberleri-ramazan-akarsu-buket-ariyel-kezzap-9.jpg

canakkale-son-dakika-haberleri-ramazan-akarsu-buket-ariyel-kezzap-7.jpg

canakkale-son-dakika-haberleri-ramazan-akarsu-buket-ariyel-kezzap-8.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN