Babaları tarafından öldürülen üç çocuğun son fotoğrafının kahreden hikayesi... Katliam öncesi eşine söyledikleri kan dondurdu

Babaları tarafından öldürülen üç çocuğun son fotoğrafının kahreden hikayesi... Katliam öncesi eşine söyledikleri kan dondurdu

Üç çocuğunu öldüren, birini de ağır yaralayan adamın olaydan iki gün önce çocuklarını memnun etmek için köfte ekmek alıp hatıra fotoğrafı çektiği ortaya çıktı. Çocuklarını kurşun yağmuruna tutan adamın, boşanma aşamasındaki eşine söylediği hayrete düşürdü. İşte detaylar...

İzmir'in Bornova ilçesinde yaşayan Vesim Şimşek, çocukları 14 yaşındaki Nira, 12 yaşındaki Hiranur, 4 yaşındaki Cemre ve 2 yaşındaki Ceylin'i kendilerine ait zeytinliğe götürdü. Vesim Şimşek, yanında bulunan tabancayla dört çocuğuna art arda ateş etti. Çocuklar, vücutlarının farklı yerlerine aldıkları kurşunlarla yere yığıldı.

Ardından bir yakınını arayarak çocuklarını vurduğunu, kendisinin de intihar edeceğini söyleyerek bulundukları yeri bildiren Vesim Şimşek, aynı silahla intihara kalkıştı. Cemre, Ceylin ve Nira hayatını kaybederken Hiranur ve Vesim Şimşek, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

izmir-bornova-son-dakika-haberleri-vesim-simsek-uc-cocugunu-oldurdu-1.jpg

BOŞANMAK İSTEYEN EŞİNE "BÜYÜK BİR OLAY DUYACAKSIN" DEMİŞ

Tele1'de yer alan habere göre, Vesim Şimşek'in eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenildi. Aile yakını Mustafa Karataş, "Eşi 2,5 ay önce boşanma davası açtı. Bunalımdaydı. Eşiyle son konuşmasında, 'Sen büyük bir olayı duyacaksın' demiş. Çok üzgünüz" dedi.

Bir kimya fabrikasında işçi olarak çalışan Vesim Şimşek'in bundan bir süre önce iş yerinde geçirdiği kazada sol gözünde görme kaybı yaşadığı ve ücretli izinde olduğu, ayrıca çalıştığı şirket tarafından tedavisine destek verildiği öğrenildi. Vesim Şimşek'in asıl mesleğinin ise inşaat ustalığı olduğu belirtildi.

izmir-bornova-son-dakika-haberleri-vesim-simsek-uc-cocugunu-oldurdu-2.jpg

FOTOĞRAFIN ACIKLI HİKAYESİ

Öte yandan öldürülen kızların yan yana bir arada yemek yerken çektirdikleri o fotoğrafın da hikayesi ortaya çıktı. Çocukların köfte ekmeği çok sevdiği, olaydan iki gün önce de babalarının çocuklarını memnun etmek için köfte ekmek alıp eve getirdiği, ardından hatıra fotoğrafı çektirdikleri belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN