Her evde bulunan bu iki malzemeyle mobilya çiziklerini yok edin! İlk günkü gibi pırıl pırıl görünecek

Her evde bulunan bu iki malzemeyle mobilya çiziklerini yok edin! İlk günkü gibi pırıl pırıl görünecek

Çizilen masa ve sehpaları yeniden almak yerine basit ve etkili çözümle yeniymiş gibi yapabilirsiniz. Peki, çizilen ahşaba ne yapılır? Mobilya çizikleri kolayca nasıl giderilir? Mobilya çiziklerini ne geçirir? İşte, mobilya çiziklerini gideren kolay yöntem...

Ahşap mobilyalarda özellikle yemek masaları ve sehpaların yüzeylerinde zamanla çizikler oluşabilir. Bu çizikler, estetik görünümü bozarak rahatsız edici hale gelir. Sirke ve zeytinyağı ile mobilya çiziklerini kolayca kapatabilir ve mobilyalarınızı yenilenmiş gibi görünmesini sağlayabilirsiniz.

MOBİLYADAKİ ÇİZİKLER NASIL GİDERİLİR?

Gercekgundem'de yer alan habere göre, ahşap mobilyalardaki çizikleri gidermek için bir çay bardağı sirke ile bir çay bardağı zeytinyağını karıştırın. Bu karışımı bir bezle çiziklerin bulunduğu bölgeye sürün.

Bu doğal yöntemle, ahşap yüzeydeki çiziklerin hızla kaybolduğunu ve mobilyalarınızın yeniden pırıl pırıl göründüğünü göreceksiniz. Böylece, farklı ve zahmetli yöntemlere ihtiyaç duymadan mobilyalarınızı kolayca yenileyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN