Bahçeli'den soru soran gazeteciye sert tepki: 'Sapık ve yanlış sorular...'

Bahçeli'den soru soran gazeteciye sert tepki: 'Sapık ve yanlış sorular...'

MHP lideri Devlet Bahçeli, Narin cinayetini hatırlatarak partisinin anayasa çalışmalarında idamı gündeme getirme düşüncesi olup olmadığını soran soru soran bir muhabire "Böyle sapık ve yanlış sorularla aldatmaya heves etmeyin" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisine soru soran bir muhabire "Böyle sapık ve yanlış sorularla aldatmaya heves etmeyin" diye çıkıştı.

Partisinin Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu toplantısının ardından soruları yanıtlayan Bahçeli, Lider Haber muhabiri Pelin Zengin'in, Diyarbakır'da öldürülen Narin ve darp edilerek cinsel istismara uğrayan Sıla bebeği anımsatarak sorduğu "Yeni dönem Anayasa çalışmalarında idamı gündeme getirme gibi bir düşünceniz var mı?" sorusuna sert tepki gösterdi.

'SAPIK VE YANLIŞ SORULARLA ALDATMAYA HEVES ETMEYİN'

Bahçeli'nin ifadeleri şöyle:

"Anayasa'nın oluşumu noktasındaki konuları dikkatlice takip etmediğiniz anlaşılıyor. Bizim önerilerimiz arasında olup diğer siyasi düşünce ve kuruluşlarla benimsediği takdirde niye olmasın. Olacaksa hangi mutabakatla yeni bir anayasaya kavuşalım onu düşünmeliyiz.

Böyle sapık ve yanlış sorularla aldatmaya heves etmeyin. Türk milletinin artık bundan gocunacak tarafı kalmadığı gibi utanacak tarafları başlamıştır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN