Pes dedirten görüntüler: İsrail askerleri öldürdükleri Filistinlileri tekmeleyerek çatıdan attı

Pes dedirten görüntüler: İsrail askerleri öldürdükleri Filistinlileri tekmeleyerek çatıdan attı

Batı Şeria'nın kuzeyinde bulunan Cenin kentinin Kabatiya beldesine bugün baskın düzenleyen İsrail askerleri, bir evde öldürdükleri 3 Filistinlinin cenazelerini tekmeleyerek çatıdan attı.

İsrail saldırılarında 41 bini aşkın kişinin yaşamını yitirdiği Gazze'de savaş sürerken Batı Şeria'da da çatışmalar ve İsrail katliamları devam ediyor.

İsrail askerleri, Filistin'de Batı Şeria'nın kuzeyinde bulunan Cenin kentinin Kabatiya beldesine bugün baskın düzenledi. Baskında bir evi kuşatan İsrail askerlerinin saldırısında 3 Filistinli öldü.

Görgü tanıklarının aktardığına göre İsrail askerleri 3 Filistinlinin cenazesini bulundukları evin çatısından aşağı attı.

CENAZELERİ TEKMELEDİLER

Sosyal medyada yer alan görüntüde, 3 İsrail askerinin ölen Filistinlilerin cenazelerinin bulunduğu binanın çatısında olduğu görülüyor.

Askerlerden birinin ölen Filistinlilerden birinin cenazesini tekmeleyerek çatının kenarına ittiği cep telefonu kamerasına yansıyor. Daha sonra bu Filistinlinin naaşı İsrail askerince çatıdan aşağı atılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN