Şenol Güneş yönetimindeki Trabzonspor 2-0'dan geri döndü

Şenol Güneş yönetimindeki Trabzonspor 2-0'dan geri döndü

Şenol Güneş yönetimindeki Trabzonspor, erteleme maçında evinde Kayserispor'u ağırladı. Fırtına, 0-2 yenik durum düştüğü karşılaşmada kritik bir geri dönüşe imza atarak sahadan bir puanla ayrıldı.

Trendyol Süper Lig'de erteleme maçında Şenol Güneş yönetimindeki Trabzonspor, Kayserispor yönetimindeki Beşiktaş'ı konuk etti. Karşılaşma 2-2 eşitlikle sona ererken bordo-mavili ekip, bu sezon ilk kez bir Süper Lig maçında 2 gol kaydetti.

Şenol Güneş yönetimindeki Trabzonspor, evinde ağırladığı Kayserispor karşısında 0-2 yenik duruma düşmesine rağmen son dakikalarda bulduğu iki golle sahadan bir puanla ayrıldı.

Bordo-mavili ekibe bir puanı getiren golleri Umut Bozok ve Denswill kaydetti. Bu sezon henüz galibiyetle tanışamayan bordo-mavili ekip, ilk kez bir Süper Lig karşılaşmasında 2 gol kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN