Öğrencilere kantinde çorba dönemi! Sıcak ve temiz yapılıyor, giden kasesini dolduruyor: Herkese örnek oldu

Öğrencilere kantinde çorba dönemi! Sıcak ve temiz yapılıyor, giden kasesini dolduruyor: Herkese örnek oldu

Öğrenciler artık sıcak sıcak karnını doyurabilecek. Hem sıcacık hem tertemiz yapılıyor giden öğrenci kasesini dolduruyor. Kantinde çorba dönemi başladı duyan öğrenciler teneffüste soluğu kantinde aldı. Herkese örnek oluşturacak o hizmet başladı.

Bursa'da devlet ve özel okulların kantinlerinde hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun bir şekilde lezzet ve Kaliteye önem vererek sıcacık çorbalar hazırlanıyor. Hijyen kurallarına uyularak Yankı Yemek A.Ş., tesislerinde üretimi gerçekleştirilen ev yemeği tadındaki çorbalar öğrencilerin hizmetine sunuldu. Et suyu, mercimek ve közlü patlıcan domates çorbalarından oluşan çeşitlilik ile birlikte içerisinde hiçbir katkı maddesi içermeyen doğal içeriklerde dikkat çekiyor. Okullara sağlanan çorba makinelerinde hazırlanan çorbalar sıcak bir şekilde servis edilirken öğrenciler bardaklarla çorbalarını rahatça tüketecek.

ÖĞRENCİLERE SICAK ÇORBA HİZMETİ BAŞLADI

35 senedir gıda sektöründe faaliyet gösterdiğini belirten Yankı Yemek A.Ş müdürü Seda Çibuk Akçay, Bursa'nın en çok tercih edilen endüstriyel yemek şirketlerinden biri olduklarını da söyledi. Çocukların dışarıda tüketmiş olduğu gıdaların son derece önemli olduğunu ve önemsendiğini belirten Akçay, Bu doğrultuda besin değeri yüksek doyurucu ve evde yapılmış hissi uyandıran çorbaların öğrencilerle buluşturulduğunu söyledi.

Okul kantinlerinde sıcak ve taze çorba dönemi - Gazete Rize / Rize Haber / Son Dakika Rize Haberleri

Ev hissiyatı uyandıran çorbaların öğrencilere sunmak için özenle hazırlandığına dikkat çeken Akçay, “Üretim, sevkiyat ve satış süreçlerimizin tamamında hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun hareket ediyoruz. Kantinlere gönderilen çorba makineleri sayesinde öğrencilerimize sıcak, taze ve sağlıklı çorbalar sunabiliyoruz" dedi.

UYGUN FİYATLI BÜYÜK HİZMET

Kantinleri gönderilen çorbaların uygun fiyatlarla öğrencilere ulaştırıldığını ifade eden Akçay, firmanın ise ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000: 2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 45001: 2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi ve TSE Covid-19 Güvenli Üretim belgelerine sahip olduğunu aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN