Ülkenin en zengin kadınına şiddet: İki ölü, beş yaralı, 28 gözaltı! Kocasından boşanmak istedi olan oldu

Ülkenin en zengin kadınına şiddet: İki ölü, beş yaralı, 28 gözaltı! Kocasından boşanmak istedi olan oldu

Kocasından boşanmak isterken canından oluyordu. Ülkenin en zengin kadınına yapılan şiddet gündemde yerini aldı. Boşanma sürecinde çıkan kavgada silahlar çekilince iki kişi öldü, beş kişi yaralandı. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Ülkenin en zengin kadınına saldırı gerçekleşti. Eşinden boşanmak isteyen kadın şiddete maruz kaldı. Şirket kavgası üzerine silahlı çatışmada iki ölü, 5 yaralı ve 28 gözaltı olduğu öğrenildi. Boşanmak isteyen kadının başına gelenler dünya gündeminde yer aldı. İşte tüm detaylar...

OFİSTE SİLAHLI ÇATIŞMA

Rusya’nın en zengin kadını Tatyana Bakalçuk’un boşanma süreci, trajik bir şekilde şiddetle sonuçlandı. Wildberries isimli milyar dolarlık şirketin sahibi olan Tatyana ve eşi Vladislav Bakalçuk arasındaki anlaşmazlıklar, Moskova'daki ofiste silahlı bir çatışmaya dönüştü. Olayda iki kişi hayatını kaybederken, beş kişi yaralandı ve 28 kişi gözaltına alındı.

746d88bf4be2f7a30e152f30a731aa5f.jpg

BOŞANMA SÜRECİNDE ŞİRKET KAVGASI

Çiftin boşanma süreci aylardır devam ediyordu. Vladislav Bakalçuk, boşanma durumunda şirketin yarısını talep edeceğini açıklamış ve bu istek, ilişkilerini iyice gerginleştirmişti. Wildberries, günde 12 milyon sipariş alarak Rusya'nın en büyük e-ticaret platformlarından biri haline gelmişti. Vladislav, bu dev şirketin geleceği konusunda eşiyle anlaşmazlık yaşarken, Temmuz ayında boşanma davası açtı.

f5eb2e8c7784343928b0cdcbddfbef3a.jpg

ÇEÇEN LİDER RAMAZAN KADİROV OLAYLARA DAHİL OLDU

Boşanma sürecinin ardından Vladislav Bakalçuk, Çeçen lider Ramazan Kadirov’a seslenerek yardım talebinde bulundu. Kadirov, aileyi bir arada tutma adına Vladislav’a destek verdiğini açıkladı. Ancak, bu desteğe rağmen Tatyana eve dönmedi ve boşanma süreci devam etti. Sonuç olarak, Vladislav ofisi “iş arkadaşlarıyla” birlikte basmaya çalışınca kan döküldü.

8cec7997-fa14-45a5-80f8-02dbc8cc4f1e.jpg

OFİS BASKINI VE ÇATIŞMA

Olay, Vladislav Bakalçuk ve beraberindeki silahlı adamların, Tatyana’nın Moskova’daki ofisine baskın yapmaya çalışmasıyla patlak verdi. Güvenlik görevlileriyle yaşanan çatışmada, iki kişi hayatını kaybetti, beş kişi yaralandı. Rusya Soruşturma Komitesi, olayla ilgili ceza davası açarken, 28 kişi gözaltına alındı.

Tatyana Bakalçuk, Telegram üzerinden yaptığı açıklamada, eşinin iddialarını reddederek, bu baskının bir “kurumsal saldırı” olduğunu belirtti. Eşine yönelik sert eleştirilerde bulunan Tatyana, olayın ardından gözyaşları içinde çektiği bir videoyla, “Vladislav, sen ne yapıyorsun? Ailenin ve çocuklarının gözlerine nasıl bakacaksın?” diyerek yaşananları kınadı.

Rusya’nın en zengin kadınını hedef alan bu dramatik olay, hem iş dünyasında hem de sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN