Histopatoloji raporunun detayları ortaya çıktı: Katil Narin’i arkadan koluyla sararak boğmuş

Histopatoloji raporunun detayları ortaya çıktı: Katil Narin’i arkadan koluyla sararak boğmuş

Narin Güran cinayetinde, adli tıp raporundan elde edilen yeni bulgular, olayın ne kadar dehşet bir şekilde işlendiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Histopatoloji raporunda, Narin'in boynunda çok sayıda kanama olduğu tespit edildi. Özellikle sol boyun bölgesi ve çene altındaki kemiklerde görülen hasarlar, katilin şiddetinin boyutunu ortaya koydu. Kanamanın yoğun olduğu bölgeler ve göğüs tarafındaki baskı izleri, katil zanlısının Narin'i arkadan koluyla sararak boğduğuna işaret etti.

Ağustos ayında kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde yürek burkan detaylar ortaya çıktı. Histopatoloji raporuna göre, Narin boğularak öldürüldü ve katil zanlısı, özellikle sol boyun bölgesine yoğunlaşarak şiddet uyguladı.

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, yapılan incelemelerde Narin'in göğsüne baskı uygulanarak boğulduğu tespit edildi. Kanamanın yoğun olduğu bölgeler ve göğüs tarafındaki baskı izleri, katil zanlısının Narin'i arkadan koluyla sararak boğduğuna işaret ediyor.

BOYUN BÖLGESİNDE 4 SONUÇ

Diyarbakır Adli Tıp Kurumu Patoloji birimi tarafından hazırlanan Narin’in Histopatoloji raporunda, Patoloji bölümüne gönderilen Narin’in bedenine ait bölümlerin birçok yerinde çürüme ve sıvılaşma meydana geldiği görüldüğü belirtildi.

Ortaya çıkan raporun detaylarında, Narin’in boyun bölgesinin içerdiği 4 sonuç dikkat çekti.

BOYUN VE ÇENE...

Raporda, Narin’in boyun bölgesinde meydana gelen kanamaların detayları yer alıyor. Ortaya çıkan 4 sonuçtan üçü boyun bölgesinde meydana gelen hasarlardan oluşuyor.

Sonuçlara göre Narin’in, boynun ön kas gruplarında ve boynun sol tarafından enseyle birleşimine kadar olan bölüm ile sol çene altındaki kemiklerde de kanama olduğu saptandı.

GÖĞÜS BÖLGESİNDE KANAMA

Dikkat çeken dördüncü sonuç ise Narin’in göğüs kısmının da hasar görmesiydi. Raporda yer alan sonuca göre, göğüs üstü ve cilt altında “Ağır otolitik kas segmentleri arasında sitoplazmik sınırları seçilemeyen” kanamayla uyumlu bulgular elde edildi.

KATİL GÖĞSE BASKI YAPMIŞ

Boğularak öldürüldüğü belirlenen Narin’in raporuna göre, katil zanlısı Narin’in göğsüne baskı kurarak, özellikle sol boyun bölgesini daha ağırlıklı sıkarak katlediyor.

ARKADAN KOLUYLA BOĞMUŞ

Ortaya çıkan sonuçlara göre Narin’in elle boğulduğu düşünülüyor. Kanamanın yoğun olduğu bölgeler ve göğüs tarafındaki baskıya bakılarak, katil zanlısının Narin’i arkadan koluyla sararak boğduğu ihtimali ise güçleniyor.

DÜĞÜMÜ ÇÖZECEK 91 BULGU

Narin’in çıkan Histopatoloji raporu, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu Otopsi bölümüne de gönderildi.

Ayrıca İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda, Narin'in cansız bedeni üzerinden alınan 91 ayrı bulgunun detaylı bir şekilde incelendiği; önümüzdeki hafta, detaylı adli tıp raporunun tamamlanması beklendiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN