Donal Trump'a desteğini açıklayan Robert F. Kennedy'e 'balina' soruşturması

Donal Trump'a desteğini açıklayan Robert F. Kennedy'e 'balina' soruşturması

ABD'de başkanlık yarışından çekilen ve Donald Trump'a desteğini açıklayan eski bağımsız aday Robert F. Kennedy hakkında 20 yıl önce bir balinanın kafasını kesip evine götürmesinden dolayı soruşturma açıldı.

ABD'de başkanlık yarışından çekilen ve Donald Trump'a desteğini açıklayan eski bağımsız aday Robert F. Kennedy'ye 20 yıl öncesine dair soruşturma açıldı.

ABD Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresi (NOAA), eski ABD Başkanı ve kasımdaki seçim için Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump'a desteğini açıklayan Robert F. Kennedy hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

KIZININ 2012 TARİHLİ MÜLAKATI GÜNDEM OLDU

Kennedy'nin kızı Kathleen'in, çocukken babasının kıyıya vuran ölü bir balinanın kafasını motorlu testereyle keserek eve getirdiğini anlattığı 2012 tarihli mülakat yeniden gündeme geldi. Mülakatın sosyal medyada gündeme gelmesinin ardından NOAA'ya bağlı Ulusal Deniz Balıkçılık Servisinden bir sözcü, 20 yıl önce kıyıya vuran ölü bir balinanın kafasını kesip evine götürmüş olmasına dair Kennedy'e soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN