'Deha' için sıfırdan set kuruldu

'Deha' için sıfırdan set kuruldu

Aras Bulut İynemli, Uğur Polat ve Taner Ölmez yeni dizileri 'Deha'nın çekimi için soluğu Yavru Vatan Kıbrıs’ta aldı. Oyuncular samimi ve içten tutumlarıyla set ve otel ekibini kendilerine hayran bıraktı. Oyuncular çekimler boyunca bol bol fotoğraf çektirdi.

Yeni dizileri 'Deha' için bir araya gelen Aras Bulut İynemli, Uğur Polat ve Taner Ölmez KKTC’de bulunan Grand Pasha Kyrenia Otel’de kurulan sette çekimlerini gerçekleştirdi. Bir haftalık set süresince oyuncular hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. Otel ekibi özverili çalışmaların karşılığını oyuncularla kurdukları sıcak dostlukla aldı. Aras Bulut İynemli, Uğur Polat ve Taner Ölmez’e ilgi oldukça yoğundu.

thumbnail-aras-bulut-otel-ekibi.jpg

SIFIRDAN SET KURULDU

Pasha Group’un otelinin balo salonuna sıfırdan kurulan sette yoğun bir çalışma sürdüren oyuncular set aralarında Kıbrıs’ın güzel havasının tadını çıkardı. Yargı’nın Yekta’sı Uğur Polat set aralarında en çok fotoğraf çektiren oyunculardan oldu. Otel ve dizi ekibinin fedakâr çalışmalarıyla kurulumu bir günü bulan sette renkli sahneler çekildi.

thumbnail-taner-olmez-grand-pasha-mine-hanim.jpg

Ekip; bir haftayı bulan çekimlerin tamamlanmasının ardından oteldeki son gece yemeklerinde, çekilişle hediyeler dağıttı. Taner Ölmez gece boyu keyifli ve sıcak davranışlarıyla ilgi odağı oldu. Taner Ölmez otel içerisinde yapılan hediyeleşme etkinliğinde çekiliş yapıp, hediye dağıtarak gönülleri kazandı. Keyifli geçen gecenin sonunda oyuncular otelden ayrılarak, KKTC'ye veda etti.

thumbnail-ugur-polat-set-ve-otel-ekibi.jpg

Öte yandan, Ay Yapım'ın yapımını üstlendiği 'Deha'nın ilk bölümü 22 Eylül 2024 tarihinde Show TV'de yayınlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN