Icardi, İstanbul'a döndü: Derbide oynayacak mı?

Icardi, İstanbul'a döndü: Derbide oynayacak mı?

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle Arjantin'e giden Mauro Icardi, İstanbul'a döndü. Arjantinli golcünün tedavisi, kulüp doktorları tarafından İstanbul'da devam edecek.

Galatasaray, sakatlığı nedeniyle tedavi için Arjantin'e giden Mauro Icardi'yi İstanbul'a geri getirdi. Kulüp, golcünün tedavi sürecinin burada devam edeceğini duyurdu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada Icardi'nin Fenerbahçe derbisinde kesinlikle forma giyemeyeceğini açıklamıştı.

FENERBAHÇE DERBİSİNDE OYNAYABİLECEK Mİ?

Okan Buruk, "Icardi'nin tedavisi devam ediyor. Şu anda oynayabilecek durumda değil. Antrenmanlara çıkacak ama oynaması için çok erken. Onun tam olarak iyileşmesi ve takımla antrenmanlara başlayabilmesi için bir hafta, 10 gün süreye ihtiyacı olacak. Fenerbahçe maçında kesinlikle olmayacak."demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN