ABB’den işyerlerine önemli duyuru! Satışlar bu şekilde yapılacak! Başvurular o tarihe kadar yapılacak

ABB’den işyerlerine önemli duyuru! Satışlar bu şekilde yapılacak! Başvurular o tarihe kadar yapılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi iş yerlerini ilgilendiren önemli bir açıklamada bulundu. Satış detayları açıklanırken hangi belgelere ihtiyaç olduğu da belirtildi. Evraklarını tamamlayan başvuruya gidecek. İşte tüm detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım alan ailelere yapılacak kömür satışı için iş yerlerini bilgilendirdi. Sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte gerekli olan belgeler ve başvuru tarihi açıklandı. İşte tüm detaylar…

KÖMÜR SATIŞI BAŞVURU DETAYLARI

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım alan aileler için sağlanacak kömür satışları için iş yerlerinin izleyeceği adımları açıkladı. Nakliyesi ile birlikte kömür satışı yapılabileceği belirtilirken 'Katı Yakıt Satıcısı Kayıt Belgesi'ne sahip işletmeler için gerekli olan evraklarla birlikte 27 Eylül 2024 tarihine kadar mesai saatleri içerisinde başvuru yapılacağı belirtildi.

Başvuruda bulunmak isteyen iş yerleri Etlik Osmanlı İş Merkezi2nde yer alan sosyal yardım birimine gelerek üye iş yeri olarak başvuruda bulunabilecek. İş yerlerinin başvuruda bulunabilmesi için gerekli olan belgeler şu şekildedir:

ABB, kömür satışı şartlarını açıkladı - Zafer Gazetesi

(Yeni Kayıt Olacak İşletmeler İçin);

Vergi levhası, imza sirküleri, kimlik fotokopisi, Faaliyet belgesi ya da oda kayıt belgesi, katı yakıt satıcısı kayıt belgesi, kaşe.

Vekaletname durumlarında, hem işyeri sahibinin hem vekil tayin edilen kişi ya da kişilerin kimlik fotokopileri ve imza beyannameleri.

İşyeri ortaklık yapısı durumlarında her ortağın kimlik fotokopileri ve imza beyannamesi/sirküleri

Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyen kişiler 0312 507 37 00 numarası üzerinden detayları öğrenebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN