Ünlü casus Lawrence’ın hikâyesi dizi oluyor

Ünlü casus Lawrence’ın  hikâyesi dizi oluyor

Ünlü casus Lawrence’ın hikâyesi, Oscar ödüllü sinema klasiği ‘Arabistanlı Lawrence’ın yeniden yapımı olarak diziye dönüştürülüyor.

Kıyamet sonrası anlatıları ve bilim kurgu türünde ‘Yıldız Geçidi’, ‘Kurtuluş Günü’, ‘Yarından Sonra’, ‘2012’ gibi önemli filmlere imza atan yönetmen Roland Emmerich, Oscar ödüllü sinema klasiği ‘Arabistanlı Lawrence’ın yeniden yapımı üzerinde çalışıyor.

Bunu uzun süredir yapmak istediğini açıklayan Emmerich dizi için Anthony McCarten ile çalışacak. Emmerich ‘In Arabia’ adlı projenin üç sezonluk bir dizi olmasını hedefliyor. The Hollywood Reporter’ın haberine göre, FremantleMedia, ‘Ike’, ‘Ulysses S. Grant’ ve ‘Hero: The Life and Legend of Lawrence of Arabia’ gibi eserleriyle tanınan biyografi yazarı Michael Korda’nın projenin resmi tarih danışmanı olacağını açıkladı.

FremantleMedia International CEO’su David Ellender ise, “Bugün bildiğimiz şekliyle Orta Doğu ve Arap Baharı, Lawrence’ın eylemleriyle bağlantılı ve bu da bu destanı son derece güncel kılıyor. Bu projeyi ekrana taşımak için böylesine yüksek kalibreli ortaklarla çalıştığımız için çok mutluyum” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN