Batshuayi'den derbi öncesinde Fenerbahçe taraftarını kızdıran açılama!

Batshuayi'den derbi öncesinde Fenerbahçe taraftarını kızdıran açılama!

Galatasaray'ın golcü ismi Batshuayi, cumartesi akşamı oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesinde sarı-lacivertli taraftarların tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

Trendyol Süper Lig'de erteleme karşılaşmasında Gaziantep FK ile karşılaşan Galatasaray, rakibini 3-1 geçerek galibiyet serisini sürdürdü. Cumartesi akşamı deplasmanda Fenerbahçe'nin konuğu olacak Galatasaray, Kadıköy'e lider olarak gidecek. Aslan'ın Belçikalı golcü ismi Michy Batshuayi derbi öncesinde çarpıcı açıklamalara imza attı.

Türkiye nefesini tuttu cumartesi akşamı oynanacak olan Fenerbahçe- Galatasaray derbisini beklemeye başladı. Dev maça günler kala Galatasaray'ın Belçikalı ismi Batshuayi Fenerbahçe taraftarını kızdıran açıklamalarda bulundu.

Gaziantep FK karşılaşması sonrasında kendisine sorulan soruları yanıtlayan Belçikalı golcü, Fenerbahçe'ye gol atmak istediğini açıkladı.

Golcü oyuncu açıklamasında "Bu benim için çok özel bir durum. Oraya gitmek, gol atmak ve kazanmak istiyorum. Bizim bütün maçları kazanmak gibi bir mottomuz var. Oraya da gidip 3 puanı almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Golcü oyuncunun bu açıklamaları sosyal medyanın gündemine otururken Fenerbahçeli taraftarların tepkisini topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN