İşte Türkiye'nin en ucuz büyükşehiri! Dolmuş 1 lira, su faturası 10, kira 3 bin, saç-sakal tıraş 150 lira

İşte Türkiye'nin en ucuz büyükşehiri! Dolmuş 1 lira, su faturası 10, kira 3 bin, saç-sakal tıraş 150 lira

Ekonomik sorunların dilden dile dolaştığı günlerde en ucuz büyükşehir tespit edildi. Bu büyükşehirde dolmuş 1 lira, su faturası 10 lira, kira 3 bin lira, saç sakal tıraşı 15 lira olarak açıklandı. İşte o büyükşehir...

BURAK ÖZTOPRAK

Türkiye'nin en ucuz bölgesi paylaşıldı. Enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında eriyen alım gücü karşısında bu bölge ayakta kalmaya devam ediyor. Ucuz hizmetleriyle dikkat çeken bu bölge Türkiye'nin en ucuzu olarak seçildi. İşte o büyükşehirdeki fiyatlar...

TÜRKİYE'NİN EN UCUZU

Otomotiv uzmanı Turgut Yüksekdağ, Doğu bölgesinde gerçekleştirdiği seyahatine Mardin ile devam etti. Şehir içi dolmuş ücretinin sadece 1 TL olduğu Mardin, Yüksekdağ'ın dikkatini çeken yaşam maliyetleriyle öne çıkıyor.

Yüksekdağ, Mardin'den Silopi'ye yaptığı yolculuk sırasında duyduğu fiyatlarla hayretini gizleyemedi. Aylık su faturasının sadece 10 TL, saç-sakal tıraşının 150 TL, ev kiralarının ise 3-4 bin TL arasında değiştiğini belirten Yüksekdağ, bu fiyatların İstanbul'daki yüksek maliyetlerle kıyaslandığında oldukça düşük olduğunu vurguladı.

0x0-asgari-ucret-zammi-son-dakika-2023-ara-zam-bekleniyor-temmuzda-asgari-ucrete-zam-gelecek-mi-ne-zaman-net-ve-br-1681279156994.webp

YAŞAM STANDARTLARINA ÖNEMLİ BİR BAKIŞ AÇISI

"Her duyduğum fiyat gerçeklik algımı kaybettiriyor," diyen Yüksekdağ, İstanbul'da yaşanan yüksek yaşam maliyetlerinin yanı sıra Mardin'deki ekonomik durumu daha iyi anlamanın mümkün olduğunu ifade etti.

Mardin'in sunduğu bu ekonomik avantajlar, hem yerli hem de yabancı yatırımcıların dikkatini çekebilir. Turgut Yüksekdağ'ın deneyimleri, Türkiye'nin farklı bölgelerindeki yaşam standartlarına dair önemli bir bakış açısı sunuyor.

Bu seyahat, Türkiye'nin farklı şehirleri arasındaki yaşam maliyetlerinin ne denli farklılık gösterdiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN