Mansur Yavaş Ankara'yı baştan sona donatıyor! Batıkent, Beşevler, Etimesgut... Şimdi de orada açılıyor

Mansur Yavaş Ankara'yı baştan sona donatıyor! Batıkent, Beşevler, Etimesgut... Şimdi de orada açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankaralı vatandaşları uygun fiyat kaliteli hizmetle buluşturuyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hizmetlerine son hız devam ediyor. Ankara'nın dört bir yanında bulunuyor artık orada da yer alıyor. İşte Ankaralının yeni göz bebeği…

Ankara Büyükşehir Belediyesi uygun fiyatlı hizmet amacıyla başlattığı Belpa Cafe restoranlara her gün bir yenisini ekliyor. Zengin menü ve uygun fiyat seçeneği bir araya gelince Ankaralılar da soluğu burada alıyor. Farklı noktalarda açılan Belpa kafeler şimdi de orada hizmet verecek. İşte Ankaralının yeni göz bebeği…

ANKARA'NIN YENİ HİZMET NOKTASI

Geniş, lezzetli ve uygun fiyatlı ürün yelpazesi ile birlikte Ankara'nın dört bir yanında hizmet sağlayan Belpa kafeler Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteriyor. Hem bütçeme uysun hem de lezzetli olsun diyenler Belpa kafeleri tercih ediyor.

Beşevler BelPa Coffee şubemiz hizmetinize açıldı. – BelPa

Batıkent, Beşevler, Gazi Park, Karagöl ve daha birçok farklı noktada hizmet sağlayan belpa cafeler şubelerine bir yenisini daha ekliyor. Herkesin kıskacında yer alan Ankara'nın en dikkat çeken noktalarından biri olan Ankapark artık Belpa Cafesiyle buluşuyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile birlikte Belpa Cafe'nin yakında ankaparkta açılacağı duyuruldu.

Ankapark içerisinde 900 metrekarelik bir alanda hizmet vermeye hazır olan Belpa Cafe, kütüphane, kahve, tatlı, pasta çeşitleriyle misafirlerini bekliyor. Restoran kısmında ızgara, kahvaltı çeşitleri, pasta ve tatlı çeşitleri olmak üzere hizmet sağlamaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN