Yine çocuk, yine aynı dere! Narin'in cesedinin bulunduğu alanda korkunç 'tesadüf'

Yine çocuk, yine aynı dere! Narin'in cesedinin bulunduğu alanda korkunç 'tesadüf'

Diyarbakır'da katledilen minik Narin'in cansız bedeninin bulunduğu Eğertutmaz Deresi'nde yıllar önce 9 yaşında bir başka çocuğun da cansız bedeninin yine 19 günlük arama sorması bulunduğu ortaya çıktı. Muhammed Ç.’nin babası oğlunun cenazesinin bulunduğu yerle ilgili şüphelerini yıllar önce dile getirdiğini fakat adli süreçte yanıt alamadığını belirtti.

NOW Ana Haber, 2007 yılında Diyarbakır merkezde kaybolan 9 yaşındaki Muhammed Ç.’nin cesedinin de günler sonra Eğertutmaz Deresi'nde bulunduğuna dikkat çekti.

Muhammed Ç.'in babası A.Ç., evlerinin dereye 25 kilometre uzaklıkta olduğunu belirterek, bu mesafenin bir çocuğun yürüyerek geçmesi için fazla olduğunu vurguladı. Acılı baba, oğlunun boğulduğu söylentilerine rağmen, Narin'in olayından sonra sürekli şüphe içinde kaldığını ifade etti.

9 yaşındaki Muhammed Ç.’in şehir merkezinden bu dereye gelmesinin fiziksel olarak mümkün olmadığını belirten baba A.Ç., Narin gibi Muhammed’in de 19 gün sonra cansız bedeninin bulunduğunu söyledi. Her iki çocuğun da tavşantepe köyündeki derenin kenarında cesetlerinin bulunması dikkat çekti.

"BOĞULMA" OLARAK KAYITLARA GEÇMİŞ

17 yıl önce Muhammed Ç.’in cenazesi, ağaçlara takılmış olarak bir çoban tarafından bulunmuştu. Baba A.Ç., oğlunun cenazesinin bulunduğu yerle ilgili şüphelerini yıllar önce dile getirdiğini fakat adli süreçte yanıt alamadığını belirtti. Dosyanın sadece "boğulma" olarak kapatıldığını ifade eden acılı baba, çocuğunun boğulmasının o bölgede mümkün olmadığını öne sürdü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN