Narin'in tutuklu olmayan diğer amcası konuştu: Kardeşim olsa bile en ağır cezayı almalı

Narin'in tutuklu olmayan diğer amcası konuştu: Kardeşim olsa bile en ağır cezayı almalı

Diyarbakır'da yürekleri yakan Narin Güran cinayetinde soruşturma sürüyor. Cinayetle suçlanan ve tutuklanan Salim Güran'ın kardeşi Erhan Güran'ın aile olarak tek amaçlarının kızlarının katilinin bulunup cezalandırılması olduğunu belirtti. Erhan Güran, "Bu sizin kardeşiniz olsa bile mi?" sorusuna ise, "Kim olursa olsun. Hiç fark etmez, kesinlikle cezalandırılmalı" yanıtını verdi.

Diyarbakır'da yürekleri yakan Narin Güran cinayetinde yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Soruşturma kapsamında daha önce anne, baba, amca ve ağabeyler dahil 24 kişi gözaltına alınmış, itirafçı Nevzat Bahtiyar ve köy muhtarı amca Salim Güran tutuklanmıştı.

Narin'in gözaltında olmayan diğer amcası Erhan Güran, A Haber'e yaptığı açıklamada, aile olarak tek amaçlarının kızlarının katilinin bulunup cezalandırılması olduğunu belirtti. Mehmet Geçgel'in "Bu sizin kardeşiniz olsa bile mi?" sorusuna, "Kim olursa olsun. Hiç fark etmez, kesinlikle cezalandırılmalı" diyerek net bir cevap verdi.

Önceki açıklamasında itirafçı Nevzat Bahtiyar ile camide yaptıkları konuşmayı anlatan Erhan Güran, "Böyle vicdansız bir insanda titreme olmaz mı? Nevzat aramalara bizimle birlikte katıldı. Camide otururken geldi yanımıza oturdu, 'Jandarma beni sorguya almış, Salim şüpheleniyor musun diye sormuşlar, ben şüphelenmiyorum, Salim böyle bir şey yapamaz. Salim böyle bir insan değil.' demiş" ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN