Atama bekleyen öğretmenler dikkat! 20 Bin öğretmenin beklediği açıklama geldi... Atamalar ne zaman başlıyor?

Atama bekleyen öğretmenler dikkat! 20 Bin öğretmenin beklediği açıklama geldi... Atamalar ne zaman başlıyor?

Atanmayı bekleyen öğretmenlerin yüzünü güldürecek açıklama geldi. 20 bin öğretmen atamasına dair gelişmeler kısa süre önce paylaşıldı. Danıştay'dan atamalar hakkında kritik açıklama duyuruldu. Peki, atamalar ne zaman başlayacak? İşte tüm detaylar...

Danıştay kararının açıklanmasıyla atama bekleyen öğretmenler sabırla beklemeye başladı. 20 bin öğretmen ataması için heyecan sürerken, beklenen açıklama geldi. Atamalar ne zaman yapılacak? İşte tüm detaylar...

20 BİN ÖĞRETMENE MÜJDE

Eğitim öğretim yılının başlamasıyla öğretmen atamalarında meraklı bekleyiş başladı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Danıştay'ın kararını beklediğini duyurmuştu. Beklenen Danıştay kararının açıklanmasıyla, gözler yeniden MEB'e çevrildi. Atanacak öğretmenler KPSS puanlarının yüzde 50'si ve mülakat sonuçlarının yüzde 50'si alınarak yönetmelikte değişiklik yapıldığı şekilde atamaların yapılacağı paylaşıldı. Atama bekleyen 20 bin öğretmen için beklenen açıklama geldi.

20-bin-ogretmen-atama-mujdesi-tepki-cekti-atama-bekleyen-ogretmen-sayisi-700-bin-845231-5.webp

ATAMA YAPMAK İÇİN BİR ENGEL YOK

TGRTHaber'in canlı yayınında Ankara Temsilcisi Fatik Atik'ten kritik açıklamalar geldi. öğretmen atamaları hakkında son durumu paylaşan Atik, Danıştay ile görüştüğünü anlattı. Atamalar hakkında merak edilen sorular ise Atik'in açıklamaları üzerine yanıt buldu. 20 bin öğretmen ataması hakkında MEB'den bir açıklama gelmediğini söyleyen Atik, Danıştay kararını duyurdu.

Danıştay ile görüşten Fatih Atik, kararı veren daire üyeleriyle de görüştüğünü söyleyerek, "Onlar şunu söylüyor. 'Milli Eğitim Bakanlığı bizi beklemesin. Atamaları yapmak için önlerinde herhangi bir engel yok.' açıklamasını yapıyorlar." sözlerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN