Galatasaray 15 milyon euroluk bombayı patlattı! Aslan'dan tarihi transfer hamlesi: 86 yıl sonra ilk kez: 41 gol 36 asist...

Galatasaray 15 milyon euroluk bombayı patlattı! Aslan'dan tarihi transfer hamlesi: 86 yıl sonra ilk kez: 41 gol 36 asist...

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, transfer döneminin bitimine saatler kala bombayı patlattı. Asan, 15 milyon euroluk hücum oyuncusunu kadrosuna katarak transferde 86 yıl sonra bir ilke imza attı.

Trendyol Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında yarın akşam evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. 15 milyon euroluk transfer bombasını patlatan sarı-kırmızılı ekip, transferde 86 yıl sonra bir ilke imza attı.

Süper Lig'de transfer dönemi bu gece sona erecek. Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, transfer sezonunun bitimine saatler kala bombayı patlattı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Aslan, Bundesliga formasını terleten Freiburg formasını terleten Rolland Sallai transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılı ekip, 27 yaşındaki Macar sağ kanat oyuncusu için Alman ekibine 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Aslan'ın söz konusu bedeli üç yıla yayarak ödeyeceği ileri sürüldü.

27 yaşındaki hücum oyuncusunun bu akşam İstanbul'a gelerek Galatasaray'a imza atacağı belirtildi. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan Macar hücum oyuncusu, geçtiğimiz sezon Alman ekibinin forması altında 37 karşılaşmada 8 gol 4 asiste imza attı.

Macar hücum oyuncusu, futbol kariyeri boyunca toplamda 279 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 41 gol 36 asiste imza attı.

86 YIL SONRA İLK KEZ

Macar hücum oyuncusu, 86 yıl aradan sonra Galatasaray'a transfer olan ilk Macar futbolcu olarak tarihe geçecek. Aslan, tarihindeki ilk Macar futbolcu olan Gábor Péter Szabó'nun takımdan ayrıldığı yıl olan 1938'den bu yana Macar oyuncu transferi yapmamıştı.

Roland Sallai - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN