O ilçeye hem metro hem kent lokantası açıldı: İmamoğlu müjdeyi verdi, hayırlı olsun

O ilçeye hem metro hem kent lokantası açıldı: İmamoğlu müjdeyi verdi, hayırlı olsun

İstanbul’da 15. Kent Lokantası Sancaktepe’de Hizmete Girdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), vatandaşların uygun fiyatlarla kaliteli yemek hizmeti alabilmesi amacıyla yürüttüğü kent lokantaları projesine bir yenisini daha ekledi. 15. kent lokantası, Sancaktepe Metro İstasyonu’nun karşısında kapılarını açtı.

Sancaktepe’de Yeni Bir Lezzet Noktası

İBB’nin hayata geçirdiği kent lokantaları, esnaf, emekli ve öğrencilere yönelik bütçe dostu fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Sancaktepe Metro İstasyonu’nun karşısında konumlandırılan yeni lokanta, ulaşım açısından da oldukça avantajlı bir noktada bulunuyor.

Ekrem İmamoğlu’ndan Sosyal Medya Duyurusu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sancaktepe metrosunu açtık, metro istasyonunun çıkışına da Kent Lokantası açıyoruz. Sarıgazi’deki lokantamızda 4 çeşit yemeği 40 TL’ye sunacağız” ifadelerini kullandı. İmamoğlu, projenin İstanbul’un diğer ilçelerine de yayılması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

4 Çeşit Yemek Sadece 35 TL

Kent lokantaları, uygun fiyatlarıyla vatandaşların bir öğününü ekonomik hale getiriyor. 4 çeşit yemeğin sadece 35 TL olduğu bu lokantalarda, yemekler hem lezzetli hem de sağlıklı. Menü çeşitliliği ve besleyici içerikleriyle dikkat çeken yemekler, vatandaşların beğenisini kazanıyor.

Olumlu Geri Dönüşler

Projenin başlangıcından bu yana vatandaşlardan olumlu geri dönüşler aldıklarını belirten İBB yetkilileri, ekonomik zorluklarla mücadele eden vatandaşlara destek olmak amacıyla çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (23)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
23 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN