Çiftçilerin zehirli engerek paniği! Doğanı en zehirli yılanı o ilimizde görüldü! Tek ısırığı öldürmeye yetiyor

O ilimizde dünyanın en zehirli yılanı görüldü. Tarlasında çalışan çiftçi fark edince şaşkına döndü. Panik içinde o anları kamerayla kaydetti. Tek ısırığı öldürmeye yetiyor...

Devam eden sıcak havalar nedeniyle birçok ilimizde yılan türleri görülüyor. Bu kez dünyanın en zehirli yılanı görüldü. O ilimizde ortaya çıkan yılan tek ısırığıyla öldürebiliyor...

Hatay’ın Arsuz ilçesine bağlı Kurtbağı Mahallesi'nde tarlasında çalışan bir çiftçi, toprağa başarılı bir şekilde kamufle olmuş zehirli engerek yılanını fark etti. Sıcak hava koşulları nedeniyle yılanların sıkça görülmeye başladığı bu günlerde, çiftçiler arasında tedirginlik yaratan bu olay kameraya kaydedildi.

ÇAPA YAPARKEN FARK ETTİ

30 yaşındaki çiftçi Ömer Ciğersiz, tarlasında çalıştığı sırada yaklaşık bir metre uzunluğundaki engerek yılanını fark etti. Ciğersiz, yılanın kamuflaj yeteneği sayesinde toprağa gizlendiğini ve ilk başta fark etmenin zor olduğunu belirtti. Yılanın bir süre sonra gözden kaybolduğunu belirten çiftçi, bu anları cep telefonuyla kayda aldı.

"ÇOK TEHLİKELİ, KORKTUM"

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Ciğersiz, yılanın engerek olduğunu öğrendiğini belirterek şunları söyledi: “Bahçeyi çapalama yaparken orada yılanı gördük. Yılan biraz yaralandı ama baktık sonra durumu iyiydi, yılanı doğaya bıraktık gitti. Çok tehlikeli bir yılan korktum. İnternetten baktığımda engerek yılanıydı. Geçtiğimiz yıl buna şahit olduk, bir arkadaşımızı soktu ve vefat etti.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN