Google açıkladı: 720 TL'lik uygulama artık bedava

Google açıkladı: 720 TL'lik uygulama artık bedava

Google'ın yapay zeka sohbet botu Gemini Live'ı artık Android kullanıcıları ücretsiz kullanabilecek. Uzmanlar Google'ın Gemini Live'ı Android için ücretsiz yaparak ücretli olan Chat GPT'nin Ses Modu'na karşı avantaj elde ettiği görüşünde.

Google, yapay zeka sohbet botu Gemini Live’ı Android kullanıcıları için ücretsiz hale getirdiğini açıkladı. Daha önce aylık 719 TL’lik Gemini Advanced abonelik gerektiren Gemini Live; artık uygulama üzerinden herkes tarafından kullanılabiliyor.

Gemini Live, kullanıcıların yapay zeka ile sesli sohbetlere girmesini sağlıyor. Şirket artık Android kullanıcılarına sesli botu da ücretsiz yaptı.

Shiftdelete'in haberine göre; bu adımla birlikte Google, şu anda ücretli olan ChatGPT’nin Ses Modu’na karşı öne geçmiş durumda.

ChatGPT’nin ses özelliğinin ileride daha geniş bir kitleye sunulması planlansa da, ne zaman ücretsiz olacağı belirsiz. Hem Gemini Live hem de ChatGPT Ses Modu, telefon kamerasını kullanarak görsel açıdan daha verimli bir sohbet deneyimini hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN