Yıldız Sarayı için ziyaretçi kararı: O günler kapalı olacak

Yıldız Sarayı için ziyaretçi kararı: O günler kapalı olacak

Milli Saraylar Başkanlığı'na bağlı Yıldız Sarayı'nın ziyaret günleri yeniden düzenlendi. Artık saray, çarşamba günleri kapalı olacak.

Milli Saraylar Başkanlığı, İstanbul’un en çok ziyaret edilen tarihi mekanlarından biri olan ve uzun süren restorasyon çalışmalarının ardından geçtiğimiz temmuz ayında kapılarını yeniden halka açan saray hakkında bir duyuru yaptı.

ARTIK PAZARTESİ GÜNLERİ DE AÇIK OLACAK

19 Temmuz’dan bu yana ziyaretçi akınına uğrayan saray, ziyaretçi sayısındaki rekor artış nedeniyle artık pazartesi günleri de açık olacak. Bu değişiklik, sarayın ziyaret saatlerinde yapılan yeni düzenlemeyle birlikte duyuruldu.

ÇARŞAMBA GÜNLERİ KAPALI

Restorasyon, konservasyon ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeniden ziyarete açılan saray, yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Saray, haftanın altı günü 9.00-17.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Çarşamba günleri ise bakım ve temizlik çalışmaları nedeniyle kapalı olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN