Beşiktaş'ın çok istediği futbolcuyu Mourinho beğenmedi! Beşiktaş alamayınca Ali Koç devreye girdi ama...

Beşiktaş'ın çok istediği futbolcuyu Mourinho beğenmedi! Beşiktaş alamayınca Ali Koç devreye girdi ama...

Beşiktaş'ın yıllardır satın almak istediği futbolcuya Ali Koç göz koydu. Ali Koç devreye girse de, Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho beğenmedi. Mourinho o transfer yerine Sebastian Szymanski'yi tercih etti. İşte o transfer...

BURAK ÖZTOPRAK

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer çalımı atılacakken Jose Mourinho buna engel oldu. Beşiktaş'ın transfer sezonu boyunca istediği futbolcuyu almak için Ali Koç devreye girmişti. Jose Mourinho'dan onay çıkmayınca transfer yarım kaldı. İşte o transfer...

BEŞİKTAŞ İKNA EDEMEYİNCE ALİ KOÇ DEVREYE GİRDİ

Beşiktaş’ın eski yıldızı ve taraftarın sevgilisi Anderson Talisca, bir kez daha Süper Lig’in gündemine oturdu. Beşiktaş defalarca Talisca'yı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmasına rağmen, Brezilyalı yıldız ikna edilemedi. Ancak bu kez devreye Fenerbahçe Başkanı Ali Koç girdi. Koç, Talisca'yı Fenerbahçe'ye kazandırmak için teknik direktör Jose Mourinho ile temasa geçti.

gigante-brasileiro-prepara-grande-investida-por-anderson-talisca-jpg-242310155.jpg

MOURİNHO 'GEREK YOK' DEDİ

Fenerbahçe’nin Al Nassr’dan Anderson Talisca ile anlaşmaya vardığı iddia edilse de, transfer Mourinho’nun onayına takıldı. Portekizli teknik adam, Talisca'nın yerine yeni transfer Sebastian Szymanski'yi tercih ederek, “Szymanski sistemimize daha uygun, Talisca'ya gerek yok” dedi ve transferi durdurdu. Bu beklenmedik karar, Fenerbahçe’nin transfer planlarını alt üst etti.

Mourinho’nun bu kararı sonrası Fenerbahçe, farklı alternatiflere yönelmek zorunda kalırken, Beşiktaşlı taraftarlar da eski yıldızlarının geri dönme ihtimalinin yeniden rafa kalkmasından dolayı hayal kırıklığı yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN