Beyoğlu'nda vahşet: Annesini öldürüp cesetle 2 gün yaşadı!

Beyoğlu'nda bir şahısın bıçaklayarak öldürdüğü annesinin cesediyle 2 gün yaşadığı ortaya çıktı. Katil zanlısı, annenin yakınları ve komşularının şüphesi üzerine yakalandı.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde yaşanan olay kan dondurdu. Fetihtepe Mahallesi’nde 11 Eylül Çarşamba günü,22 yaşındaki Ercan Yıldız, iddialara göre birlikte yaşadığı annesi Aysel Yıldız’ı bıçaklayarak öldürdü.

10026955.jpg

YAKINLARI ŞÜPHELENDİ

Olay, Aysel Yıldız’ın işe gitmemesi üzerine yakınları ve komşularının şüphelenmesiyle ortaya çıktı. Eve gelen yakınlarına kapıyı Ercan Yıldız açtı ve annesini içeride olduğunu söyledi. Ancak anneden ses alamayan yakınları oğlunun da şüpheli tavırları üzerine polisi aradı.

10026951.jpg

BIÇAKLAYIP YASTIKLA BASTIRMIŞ

Polis ekiplerinin eve girmesiyle Aysel Yıldız’ın cansız bedeni bulundu. Yapılan incelemede Aysel Yıldız’ın bıçaklanarak öldürüldüğü ve yüzüne yastık bastırıldığı tespit edildi.

10026954.jpg

MAHALLELİ LİNÇ ETMEK İSTEDİ

Olay sonrası mahalle sakinleri tarafından linç edilmek istenen Ercan Yıldız, polis tarafından gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından ceset, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

10026949.jpg

'ANNESİNİ ÖLDÜRMÜŞ 2 GÜN BERABER YAŞAMIŞ'

Mahalle sakini İlhan Ataç “Burada 22-23 yaşlarında madde bağımlısı bir genç vardı. Annesini evde ölü buldular. 2-3 gün olduğu söyleniyor. Çocuk bıçaklamış daha sonra ağzına yastık koymuş. Bu çocuk daha önce de mahallede yabancı madde kullanıyordu. Mahallede bağırıyor, çocuklar korkuyordu. Bu çocuklar böyle değildi. Burada bunun gibi çocuklar var. Böyle olayların yaşanmasından korkuyoruz. Çocuk burada annesiyle beraber yaşıyor. O gece de komşulardan görenler olmuş. Annesi işe gitmeyince şüphelenmişler. ‘Annen nerede’ diye sormuşlar. Daha sonra annesini görünce polise haber vermişler. Adli Tıp'tan geldiler. İnceleme yaptılar. Sonra cenazeyi kaldırdılar. Çocuğu da götürdüler. Annesini bıçakladıktan sonra ağzına yastık bastırtmış. Daha sonra da kanları silmiş. Boğuldu süsü vermeye çalışmış" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN