Reyting savaşları başlıyor! Bu akşam 5 dizi aynı anda seyirciyle buluşacak

Reyting savaşları başlıyor! Bu akşam 5 dizi aynı anda seyirciyle buluşacak

Bu akşam ekranlarda tam 5 dizi aynı anda izleyiciyle buluşacak. Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Karaağaç Destanı, Kötü Kan ve Arka Sokaklar arasında büyük bir reyting yarışı beklenirken, Masterchef yarışması da rekabete dahil olacak.

Televizyon ekranlarında bu akşam büyük bir rekabet yaşanacak. Biri yeni, dördü devam eden tam 5 dizi, reyting pastasından en büyük dilimi kapmak için kıyasıya bir mücadeleye girecek.

Yeni sezonu geçen hafta açılan NGM yapımı "Bir Gece Masalı" ve NTC Medya’nın "Kötü Kan" dizisi, izleyicinin ilgisini çekmişti. Bu hafta ise Ay Yapım’ın iddialı yapımı "Leyla" ve merakla beklenen "Siyah Kalp" dizileri izleyiciyle buluştu.

AYNI ANDA 5 DİZİ SEZONA GİRİŞ YAPACAK

Ancak bu akşam işler daha da kızışacak. Fenomen diziler "Yalı Çapkını" ve "Kızılcık Şerbeti", 3'üncü sezonlarıyla ekranlara dönerken, "Karaağaç Destanı" da 2'nci sezonuna başlıyor. Ayrıca geçen hafta ilk kez seyirci karşısına çıkan "Kötü Kan" ikinci bölümüyle ekran karşısına geçecek. "Arka Sokaklar" ise 19. sezonuna "merhaba" diyecek.

Öte yandan TV8’in sevilen yemek yarışması Masterchef, bu yoğun dizi rekabetinde yerini koruyacak. Cumartesi sabahı açıklanacak reyting sonuçları şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN