Daum'un cenaze töreninde Ali Koç'tan tepki çeken açıklama

Daum'un cenaze töreninde Ali Koç'tan tepki çeken açıklama

24 Ağustos'ta hayatını kaybeden Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın efsane teknik adamı Daum için dün Almanya'da cenaze töreni düzenlendi. Törende açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2007 yılında Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun çalındığını öne sürdü. Başkan Koç'un bu açıklaması sosyal medyanın gündemine oturdu.

24 Ağustos'ta hayatını kaybeden efsane teknik adam Christoph Daum için dün Köln Stadyumu'nda cenaze töreni düzenlendi. Törene Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Genel Sekreteri Kaan Şakul, Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Tuncay Şanlı, Yılmaz Vural ve Tanju Çolak başta olmak üzere çok sayıda spor adamı katılırken Fenerbahçe Başkanı Koç'un törendeki açıklamaları sosyal medyanın gündemine oturdu.

Daum için düzenlenen cenaze törenine katılan Koç, Alman teknik adamın cenaze töreninde 2007 yılında Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun çalındığını öne sürdü.

Başkan Koç'un cenaze törenindeki açıklamaları sosyal medyanın gündemine otururken kullanıcıların tepkisini çekti.

Koç açıklamasında "Aslında Fenerbahçe'deki kariyeri 4 şampiyonlukla bitebilirdi. Arka arkaya 3 şampiyonluk yapacaktı. 3.sü Denizli'deki o facia. Bizden çalınan, Avrupa'nın hiçbir yerinde bitmeyecek maçtı. Sonra Trabzon ile berabere kaldığımız Bursa'nın şampiyon olduğu maç. Daum 4 şampiyonluk yaşayabilirdi. 3 kesin yaşamalıydı biri çalındı bizden." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (18)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
18 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN