Ronaldo sosyal medyada 1 milyarı geçti

Ronaldo sosyal medyada 1 milyarı geçti

Dünyanın en büyük futbol yıldızlarından Cristiano Ronaldo'nun sosyal medya hesaplarındaki toplam takipçi sayısı 1 milyara ulaştı.

Cristiano Ronaldo, sosyal medyada 1 milyar takipçiye ulaşarak yeni bir dönüm noktasına imza attı. Dünya çapında milyonlarca hayranı olan ve futbolun en büyük yıldızlarından biri olarak kabul edilen Ronaldo, Instagram, Twitter, Facebook, YouTube ve Çin'in popüler sosyal medya platformu Weibo'daki toplam takipçi sayısıyla bu eşiği geçti.

Ronaldo’nun bu büyük başarısı, onu sosyal medya dünyasında erişilmesi zor bir noktaya taşıdı. PP Foresight'tan sosyal medya uzmanı Paolo Pescatore, bu rakamı “şaşırtıcı” olarak nitelendirerek, medya ve markaların bu durumu çok ciddiye alması gerektiğini belirtti. Pescatore, Ronaldo’nun başarısının, medya dünyasında meydana gelen temel değişikliklerin bir yansıması olduğunu ve teknoloji sayesinde yeni, daha genç kitlelere ulaşma gücünün altını çizdiğini söyledi.

Ronaldo'nun en büyük rakibi Lionel Messi ise sosyal medyada 623 milyon takipçiyle onu takip ediyor. Messi, futbol dünyasındaki başarısı ve popülaritesiyle dikkat çekse de Ronaldo'nun sosyal medya etkisiyle kıyaslandığında geride kalıyor.

EN ÇOK TAKİPÇİYE SAHİP DİĞER ÜNLÜ İSİMLER

Ronaldo ve Messi dışında, sosyal medyada en çok takipçiye sahip ünlüler arasında 690 milyon takipçiyle Selena Gomez, 607 milyon takipçiyle Justin Bieber ve 574 milyon takipçiyle Taylor Swift yer alıyor. Bu isimler, müzik ve eğlence dünyasındaki popülerlikleriyle öne çıkarken, Ronaldo’nun spor dünyasından gelerek bu kadar geniş bir kitleye ulaşması dikkat çekici bir başarı olarak görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN