Bir dönemin efsanesi, herkesin telefonunda olan oyundu! Flappy Bird tam 10 yıl sonra geri dönüyor

Bir dönemin efsanesi, herkesin telefonunda olan oyundu! Flappy Bird tam 10 yıl sonra geri dönüyor

Bir dönem herkesin akıllı telefonunda bulunan Flappy Bird oyunu, tam 10 yıl sonra geri dönüyor! Oyun hem tarayıcıdan hem de mobilden oynama fırsatı sunacak...

Bir zamanlar milyonlarca oyuncuyu ekran başına kitleyen Flappy Bird, 2025 yılında yepyeni bir sürümle geri dönmeye hazırlanıyor. Orijinal geliştirici Dong Nguyen tarafından 2014 yılında aniden kaldırılan bu efsanevi oyun, şimdi genişletilmiş bir versiyonla yeniden sahneye çıkacak. Oyunun bu yeni versiyonu, Android ve iOS platformlarında olduğu gibi web tarayıcılarında da oynanabilecek.

FLAPPY BIRD YENİDEN OYNANABİLİR HALE GELİYOR

Flappy Bird, zamanında 100 milyonun üzerinde oyuncuya ulaşarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Oyun, kısa sürede popülerlik kazanırken, aynı zamanda çoğu oyuncu için zorluğu ile hafızalara kazınmıştı. Nguyen, her gün 50.000 dolar gibi büyük reklam gelirleri elde etmesine rağmen oyunu piyasadan çekmişti. Ancak, The Flappy Bird Foundation adındaki yeni bir ekip, oyunu geri getirmeye karar verdi. Bu ekip, orijinal oyunun haklarını elinde bulunduran Gametech Holdings LLC’den ticari marka ve karakter haklarını devralarak, Flappy Bird’ü yeniden hayata döndürmeye hazırlanıyor.

2025’TE YENİ OYUN MODLARI VE KARAKTERLERLE GELİYOR

Efsane Oyun Flappy Bird, 10 Yıl Aradan Sonra Geri Dönüyor!

Yeni sürümde orijinal oyun deneyimine ek olarak pek çok yeni özellik oyuncuları bekliyor. Özellikle yeni oyun modları, karakterler ve çok oyunculu mücadeleler ile daha geniş bir deneyim sunulacak. Bu özellikler sayesinde hem eski oyuncular hem de yeni nesil oyuncular için daha ilgi çekici bir oynanış hedefleniyor.

Flappy Bird’ün yeniden piyasaya çıkacak bu genişletilmiş sürümü, sadece Android ve iOS cihazlarıyla sınırlı kalmayacak, aynı zamanda web tarayıcıları üzerinden de oynanabilecek. Bu çok platformlu destek, oyunu her yerden erişilebilir hale getirirken, nostaljik anılarla dolu deneyimi yeniden yaşatacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN