Steam'den inanılmaz başarı! Kendi rekorunu yine kendi kırdı: Anlık kullanıcı sayısı 38 milyon

Steam'den inanılmaz başarı! Kendi rekorunu yine kendi kırdı: Anlık kullanıcı sayısı 38 milyon

Dijital oyun mağazası platformu Steam, yine bir başarıya imza attı! Kendi rekorunu kırarak anlık 38 milyon kullanıcı sayısına ulaştı...

Dünyanın önde gelen dijital oyun platformlarından biri olan Steam, kullanıcı sayısında yeni bir rekor kırarak dikkatleri üzerine çekti. Milyonlarca oyuncuya ev sahipliği yapan platform, sadece bir oyun mağazası olmanın ötesine geçerek geniş bir sosyal ağ haline dönüştü. Son verilere göre, Steam hafta sonu boyunca 37,7 milyon eş zamanlı oyuncu ile yeni bir rekora imza attı. Daha önce Ağustos ayında kırılan 37 milyonluk eş zamanlı oyuncu rekoru, bu son gelişmeyle geride bırakılmış oldu.

STEAM'DE 37,7 MİLYON EŞ ZAMANLI OYUNCU REKORU

Steam sets a new record for the number of simultaneous users - over 37 million

SteamDB'nin paylaştığı bilgilere göre, platformun eş zamanlı oyuncu sayısı 37,7 milyonu aşarak yeni bir zirveye ulaştı. Bu artışın arkasında ise son dönemde popülerlik kazanan yeni oyunlar yer alıyor. Özellikle Black Myth: Wukong, Warhammer 40K Space Marine 2 ve Satisfactory'nin tam sürümünün yayınlanması, platformdaki oyuncu sayısının hızla yükselmesine katkı sağladı.

Steam'de hala en çok oynanan oyunlar arasında The Crew 2, Once Human ve Banana gibi yapımlar yer alıyor. Bunun yanı sıra, Steam'in en çok oynanan oyunları listesi bu hafta sonu büyük ölçüde sabit kaldı. SteamDB verilerine göre, Valve’ın sevilen oyunları Counter-Strike 2 ve Dota 2, sırasıyla birinci ve dördüncü sıradaki yerlerini koruyor. Ayrıca, Black Myth: Wukong ise ikinci sıraya yükseldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN