Montella'dan Avusturya zaferi sonrası açıklamalar: ''Tarihi bir sonuç''

Montella'dan Avusturya zaferi sonrası açıklamalar: ''Tarihi bir sonuç''

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024'teki Avusturya galibiyetini değerlendirdi. Montella, "Çok çok önemli bir maçtı. Takım ruhunu birinci dakikadan son dakikaya kadar yansıttık. Bu takım ruhunu ilk kez Hırvatistan deplasmanında görmüştük. Oyuncularım adına çok mutluyum" dedi.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Takım Avusturya'yı mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Resim

Mücadelenin ardından A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella karşılaşmayı değerlendirdi.

Montella, Avusturya galibiyetine ilişkin şunları söyledi, "Biraz yorgunuz. Çok çok önemli bir maçtı. Takım ruhunu birinci dakikadan son dakikaya kadar yansıttık. Bu takım ruhunu ilk kez Hırvatistan deplasmanında görmüştük. Oyuncularım adına çok mutluyum. İlk maçlarda takım ruhunda belki aksaklıklar vardı. Tarihi bir sonuç. Galibiyet olarak da 2008'i yakalamış olduk. Hepimiz için çok mutluyuz."

''EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANACAĞIZ''


Resim

Türkiye'nin İtalyan teknik direktörü Vincenzo Montella, Hollanda eşleşmesi hakkında da konuştu. Montella, Hollanda maçı için, "Çok fazla taraftarlarımız var. Tutkulu, coşkulu ve inanılmazlar. Dünyanın her yerindeki Türk vatandaşlarının bizim yanımızda olduğunu biliyoruz. Hayallerimize çok azimli bir şekilde çalıştığınızda ulaşabilirsiniz. Bugün de böyle yaptık. Hollanda maçına en iyi şekilde hazırlanacağız ve aynı şekilde mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN